Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace NA LOUCE Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace NA LOUCE Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace
NA LOUCE Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován Mgr. Kateřinou Různarovou Zdroj materiálu

2 NA LOUCE

3 kohoutek hrachor chrpa kopretina zvonek divizna
KVĚTINY NA LOUCE kohoutek hrachor chrpa kopretina zvonek divizna

4 bojínek srha lipnice jílek jetel jitrocel
TRÁVA NA LOUCE bojínek srha lipnice jílek jetel jitrocel

5 ŽIVOČICHOVÉ NA LOUCE

6 EKOSYSTÉM LOUKY Ekosystém je označení pro ucelenou část přírody, která není uzavřená a komunikuje s ostatními částmi přírody. Základní funkce ekosystému je koloběh látek. EKOSYSTÉM ŽIVÁ ČÁST PŘÍRODY NEŽIVÁ ČÁST PŘÍRODY (živočichové, rostliny, (půda, horniny, bakterie) voda, vzduch, slunce)

7 1) Zopakujeme si názvy rostlin na loukách
2) Podtrhni, které z živočichů můžeme vidět na louce 3) Pokus se vysvětlit koloběh života na louce – ekosystém života na louce


Stáhnout ppt "Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace NA LOUCE Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP."

Podobné prezentace


Reklamy Google