Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně."— Transkript prezentace:

1 Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně štěstí. Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně štěstí. Stránky zústavají stejné- minitisk.jex.cz

2 Mini tisk 12.2 byl karneval. Tyto slavnosti jsou v Bratřejově dost populární(známe), asi proto na karnevale byla televize.Mohli jsme to vidět na regionálním vysíláni.Řídila to Lenka a byly s ní dva námořníci. Byly tam různé soutěže a pohádka O rybce a také tombola a nezapomněli na občerstveni. 12.2 byl karneval. Tyto slavnosti jsou v Bratřejově dost populární(známe), asi proto na karnevale byla televize.Mohli jsme to vidět na regionálním vysíláni.Řídila to Lenka a byly s ní dva námořníci. Byly tam různé soutěže a pohádka O rybce a také tombola a nezapomněli na občerstveni.

3 Mini tisk Vtipy Pepíček Pepíček Tati,co je to kamzík?? Ale taková blbá ryba. A taky píšou,že skáče po skalách.No tak vidíš, jaká je to blbá ryba Myčka Myčka Selka pere prádlo v potoku a naraz jí trefí kámen přímo mezi oči,na místě je mrtva. Manžel k ni přiběhne a běduje. Z vody vyleze vodník a konstatuje, vodní kamen to je prevít.TEN vám zabije i pračku.

4 Mini tisk Vysvědčeni Vysvědčeni Vysvědčeni trochu jsme se zpozdili,ale to nv. V3.,4.,5., dostala samé jedničky Žaneta!! Vysvědčeni trochu jsme se zpozdili,ale to nv. V3.,4.,5., dostala samé jedničky Žaneta!!

5 nakladatelstvi ApIlo ApIloKonec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 Mini tisk Drby Říká se, že Tomáš je uklizečka.Ve výtvarce uklízel podlahu jako uklizečka!! Ale je to uklizeč.Doufáme že,to tk bude pokračovat dál. Nám se nechce totiž uklízet!! Skoro všichni říkají,že to je holka(to protože to u nás ve škola dělají(uklízí) jen holky).My si o něm myslíme jediné je to gentleman. Další drby: Holky začínají krást pouzdra. Jejich cílem se často stává Ondra,Tom což jsme my. Je to pravda,ale myslíte si,že kluci se nechají? Odpověd je jasná NE kluci oplácíí a opláci ze začátku to nechali byt,ale teď už ne.

7 mini tisk mini tisk Rozhovor Rozhovor s Jožkou. Právě se přejmenoval na svět podle Tobiho. My se ho budeme ptat na různe otázky….. 1.Kolik dilů se chystáte vydat? Jak se mi bude chtít 2.O čem budete psát? O všem 3.Kolik si myslíte, že máte fanoušků!? Kolik si mysli,že mám dobry magazín 4.Bojujete stále s mini tiskem? ne Bude vám vadit, že o vás něco napíšeme? Ne, vůbec

8 Mini tisk Co si myslíme O svět podle Tobyho Co si myslíme O svět podle Tobyho Ondra: já si o něm myslím,že je to dobry magazín, ale i si myslím,že 1čislo bylo dobré až na to,že si nikdo nečetl. Co se gembli,ale to nevadí, doufám že to do příštího čísla upraví tk,aby si jeho stránku co se gembli atd …. Přečte každý a také by si někoho mohl vzit jako svého pomocníka.Zaslechl jsem, že ho vede Jožka a nikdo jiný mu nepomáha. My jsme dva,s Tomem a jde nám to skvěle!!Ale zase si nemyslím,že by měli nějakého fanouška. Ondra: já si o něm myslím,že je to dobry magazín, ale i si myslím,že 1čislo bylo dobré až na to,že si nikdo nečetl. Co se gembli,ale to nevadí, doufám že to do příštího čísla upraví tk,aby si jeho stránku co se gembli atd …. Přečte každý a také by si někoho mohl vzit jako svého pomocníka.Zaslechl jsem, že ho vede Jožka a nikdo jiný mu nepomáha. My jsme dva,s Tomem a jde nám to skvěle!!Ale zase si nemyslím,že by měli nějakého fanouška. Ale je to zase asi 1 magazín ve škole a čte si ho skoro každý :D Ale je to zase asi 1 magazín ve škole a čte si ho skoro každý :D

9 MINI TISK test test Mini tisk co si o nás myslíte Mini tisk co si o nás myslíte Co si o nás myslíte napište to sem: Co si o nás myslíte napište to sem: Jste našimi fanoušky? Jste našimi fanoušky? Libí se vám naše 1 vydané noviny? Libí se vám naše 1 vydané noviny?

10 Mini tisk Velký začátek.jak víte. Já jsem Ondra a Tom.Vojta bohužel odešel.Nám se tyto noviny líbili a proto jsme je dávaly dohromady asi půl roku ;(.probrali jsme se a jsme znovu zpátky s velkým začátkem Máme max. 10stran jsme na to hrdi Velký začátek.jak víte. Já jsem Ondra a Tom.Vojta bohužel odešel.Nám se tyto noviny líbili a proto jsme je dávaly dohromady asi půl roku ;(.probrali jsme se a jsme znovu zpátky s velkým začátkem Máme max. 10stran jsme na to hrdi


Stáhnout ppt "Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně."

Podobné prezentace


Reklamy Google