Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Varování: Tyto snímky jsou chráněny jak zvukovou stopou tak autorským právem. Je zakázáno: Šířit nebo kopírovat tyto snímky nebo snad dávat bez svolení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Varování: Tyto snímky jsou chráněny jak zvukovou stopou tak autorským právem. Je zakázáno: Šířit nebo kopírovat tyto snímky nebo snad dávat bez svolení."— Transkript prezentace:

1 Varování: Tyto snímky jsou chráněny jak zvukovou stopou tak autorským právem. Je zakázáno: Šířit nebo kopírovat tyto snímky nebo snad dávat bez svolení autora na internetové stránky. Děkuji za pochopení. Dva a půl chlapa - Úvodní znělka

2 Přehrát vše Kapitoly Natáčení Komentář Autor

3 Autorka: Veronika Prouzová
Království koček Autorka: Veronika Prouzová

4 V Japonské čtvrti žila holka jménem: Haru Jošijoko
V Japonské čtvrti žila holka jménem: Haru Jošijoko. Ta jednoho dne zachraňovala kocoura svou lakrasovou holí a zachytla ho v ní. To nestihnu!!!!!

5 Je asi po něm. AAAAAAAA černá kočka!!!
Přeběhla silnici a upadla na hlínu v parku. Zeptala se kočky: Jsi v pořádku kočičko? Jaké bylo její zděšení když zjistila že kocour je mrtev.Začala plakat, ale pak zjistila že za rohem stojí černá kočka.Byla pověrčivá a myslela si že je to osud. Je asi po něm. AAAAAAAA černá kočka!!! Ti lidé jsou, ale blbci.

6 Tu noc nemohla usnout. Pořád přemýšlela jak se to mohlo stát
Tu noc nemohla usnout. Pořád přemýšlela jak se to mohlo stát. Náhle ucítila chlad a otevřela oči. Probudila se ve velké komnatě. Na stěnách vyseli obrazy králů, ale nebyli to lidští králové, ale kočičí. Křičela na celou komnatu: Kde to sem!!!!!!!? Hm starý pokoj.

7 Tu vešla do komnaty asi služebná a promluvila k Haru: Slečno musíte se připravit na popravu. Haru nevěděla co se stalo. Potom vešla do komnaty druhá služebná a ta první odešla. Haru, řekla kočičí služebná: Čekej na mne před komnatou dnes o půlnoci odvedu tě přič.

8 Ale pamatuj si: Kočičí obchodní kancelář
Ale pamatuj si: Kočičí obchodní kancelář. Najdi ji a před půlnocí na mne čekej. Haru se ohlédla za kočičí služebnou, ale ta už tam nebyla. Asi to byl sen řekla si pro sebe, ale stejně na ni budu čekat. Za 5 min. půlnoc čekala na služebnou. Pod ní se otevřel poklop. Tak honem.

9 Řekla kočka. Nemáme moc času. Cesta byla hrozná
Řekla kočka. Nemáme moc času. Cesta byla hrozná. Všude samý šváby a ropuchy navíc jsme šli rourou, která byla jakým si slizem potřena.Konečně jsme vyšli z té roury. Tak já půjdu do zámku řekla kočka. A ty hledej KOČIČÍ OBCHODNÍ KANCELÁŘ!!!!!!!!

10 Moc děkuji řekla Haru, ale ta služebná už byla pryč
Moc děkuji řekla Haru, ale ta služebná už byla pryč. Byla už tma a tak se naše Haru vydala temným lesem. Bála se. Ale pořád si pamatovala že má hledat kočičí obchodní kancelář. Ale už byla tak unavená že omdlela.

11 Probudila zase úplně jinde. Nad ní se skláněl jakýsi kocour v obleku
Probudila zase úplně jinde. Nad ní se skláněl jakýsi kocour v obleku. Ahoj pozdravil. Pardon, ale šel jsem zrovna okolo a uviděl jsem tě jak ležíš v mechu. Jak se jmenuješ? Haru Haru Jošijoko a hledám kočičí obchodní kancelář. Já jsem Baron Humberk fon Dikinghem.

12 A už nemusíš hledat mnou kancelář. Jsi tu
A už nemusíš hledat mnou kancelář.Jsi tu! Je to tu opravdu moc hezké opravdu moc řekla Haru. To jsem velmi potěšen, ale proč si mne hledala? No to bylo tak……… Když Haru dovyprávěla svůj příběh Baron usoudil, že Haru musí prič.

13 Je to velice vážná věc a navíc kočky z tohoto království jsou velmi pomsty chtivé. Musím ti pomoct odsud. A tak se vypravili na velikou, dlouhou a nebezpečnou cestu. Když už stáli u vrat tak se ozvalo: Barone vezměte mne sebou. Tak pojď Muto. Muta? Podivila se Haru. Česko Slovenská SuperStar (Znělka při vyřazování) Youtube ...

14 Ano. Je to můj věrný přítel. Aha, ale je tlustý řekla si Haru pro sebe
Ano. Je to můj věrný přítel. Aha, ale je tlustý řekla si Haru pro sebe. No konečně jsem tady Barone jsem hrozně přecpaný. Hm to je vidět řekla Haru. A kdo si ty, že se mi tak směješ co!? Já jsem Haru. Hm já Muta. Jo mimochodem nejsi ta co zabila kočičího prince Mufina?

15 Asi jsem to já. Tak už nedebatujme a vydejme se na cestu řekl Baron
Asi jsem to já. Tak už nedebatujme a vydejme se na cestu řekl Baron. Hm s ní nikam nejdu je to zabijačka koček. Nemusíš mi to pořád připomínat nevím kdo je tu tak tlustý, že kdyby udělal krok tak bys praskl. Ty jedna drobná holko dej si na mne pozor!!! Televizní noviny (závěrečná znělka)

16 Hm a nedám. Tak dost nebo už nikoho nikam nevedu
Hm a nedám! Tak dost nebo už nikoho nikam nevedu. Promiňte Barone už budeme oba v klidu viď Muto? Jistě. Tak to jsem velme rád. A vydali se do malé dědiny, kde byli bláznivý domorodci. Jeden z nich řval: He he padá nebe honem musím se schovat!

17 Neboj se jich Haru. Jenom blázní, protože se jim trochu zavařil mozek
Neboj se jich Haru. Jenom blázní, protože se jim trochu zavařil mozek. Aha. Tak pojďme dál. Přišli do malé vesnice a tam požádali o nocleh jednu malou bílou kočičku a ta řekla: Jen dál pohostím vás tak dobře jako své přátele.

18 Pak se najedli, napili a šli spát
Pak se najedli, napili a šli spát. Ráno vstali obzvlášť brzy, aby mohli jít co nejdříve. Došli do velikého lesa a tam se rozhodli že si odpočinou. Ale když se probudili nebyli v lese, ale na zámku. Ach jo řekla Haru, protože věděla, že ji popraví i s Baronem a Mutou.

19 Baron jako by věděl co se Haru honí hlavou řekl: Nesmíme to vzdávat vím jak nás odsud dostanu. Haru řekla: A jak? Ožením se s jejich tlustou princeznou. Haru to nechtěla dopustit a řekla: Já nás odsud dostanu. Ty jsi už také kočka jako já. Cože?

20 Kočičí kouzelník tě proměnil v kočku a tvou podobu dal jejich princezně. O nééééééééééééé. A to byste si ji jinak nevzal tu princeznu? Když neměla tvou podobu nevypadala dobře, ale takhle budu mít pocit, že jsem s tebou. - Vyprávěj - Vyprávěj - Úvodní znělka

21 Tak ty kočko jménem Haru pojď do zámku
Tak ty kočko jménem Haru pojď do zámku. Haru se octla najednou u takového velikého tlustého kocoura. A ten kocour řekl: Já jsem kočičí král. Dobrý den. Slyšel jsem, že jsi mi chtěla zachránit syna, ale, že ti zemřel v náručí.

22 Ano. Hm podrbal se král po hlavě. Máme dvě možnosti a hned ti je povím
Ano. Hm podrbal se král po hlavě. Máme dvě možnosti a hned ti je povím. První je: Popravíme tě i s přáteli a nebo si mne vezmeš za muže. Rozhodni se brzy nemáš moc času. Zítra chci odpověď.

23 Haru se tu noc vydala do vězení za Baronem. Halo Barone
Haru se tu noc vydala do vězení za Baronem. Halo Barone ! Haru jsem šťasten, že tě vidím. Na to není čas zítra vás odsud propustí nebojte. A co bude s tebou Haru? Nestarejte se Barone.

24 Chci to vědět Haru. Dobrá. Zítra si vezmu obtloustlého kočičího krále
Chci to vědět Haru! Dobrá. Zítra si vezmu obtloustlého kočičího krále. Haru já bych si vzal princeznu. Nechci nic riskovat. Potom se Haru vydala do svého pokoje a sladce spala až do rána.

25 Haru Haru probuď se. Tak jak si se rozhodla
Haru Haru probuď se! Tak jak si se rozhodla. Vezmu si vás, ale pod podmínkou, že propustíš mé přátele. Dobrá propuste je. Haru seděla a plakala již oblečena a připravena na svatební hostinu. Kesha - Tick Tock mp3 ke stažení zdarma , download mp3

26 Král svolal žongléry a klauny, ale nikdo nedokázal Haru rozveselit
Král svolal žongléry a klauny, ale nikdo nedokázal Haru rozveselit. Tu vstoupil do síně zamaskovaný Baron a promluvil: Myslím, že já dokážu Haru pobavit. Pak vyzval Haru k tanci a náhle jí skryl pod plášť a oba zmizeli. tríčo rolling stones | winters water

27 Objevili se před východem z kočičího království a Baron Haru řekl: Teď si něco musíš přát. Haru odpověděla: Chci být navždy kočkou a být s vámi ve vašem domě. Dobrá. Prošli branou.

28 Vyšli i s Mutou z výchdu z království
Vyšli i s Mutou z výchdu z království. Haru si vzala Barona a jako kočka napsala knihu a teď o ní můžeme psát. MP3 stahuj.cz - Tereza Kerndlová - Holka jako já, mp3 ke stažení ...

29 Počkat druhý díl za týden.
Konec Počkat druhý díl za týden.


Stáhnout ppt "Varování: Tyto snímky jsou chráněny jak zvukovou stopou tak autorským právem. Je zakázáno: Šířit nebo kopírovat tyto snímky nebo snad dávat bez svolení."

Podobné prezentace


Reklamy Google