Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tesák Vlkodlaka Veronika Synková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tesák Vlkodlaka Veronika Synková."— Transkript prezentace:

1 Tesák Vlkodlaka Veronika Synková

2 Byly dvě patnáctileté sestry
Byly dvě patnáctileté sestry. Teď je jen jedna ale začněme pěkně od začátku. Ta o trochu nižší je En, Její sestra se jmenuje Len. Jednou Musela En hrát v divadle a vracela se domů sama. Cestou ji napadl obrovský a ošklivý pes…

3 En to přežila a vrátila se domů k sestře ošklivě pokousána
En to přežila a vrátila se domů k sestře ošklivě pokousána. Cos dělala En? Vypadáš děsně! Ježiši vždyť vždyť je to krev! Tvá krev! Okamžitě lehni do postele zavolám sanitku tohle neuzdravím! Ale já nechci do nemocnice! Mus-

4 Áúúú. En neboj se půjdeme na procházku chceš
Áúúú! En neboj se půjdeme na procházku chceš? Otevřela dveře, vyšla ven, podívala se na oblohu a viděla…úplněk! En! Honem! Zpátky! En se otočila u úpatí lesu, sehnula se a připravila ke skoku… En přestaň s těma blbinkama a pojď! Smála se Len. En se náhle otočila a běžela do lesa. En!En!

5 Zatímco En se rozběhla za svými novými druhy, Len se hledání nevzdala
Zatímco En se rozběhla za svými novými druhy, Len se hledání nevzdala. Vzala tatínkovu pušku s úmyslem že nechá jen En a ostatní postřílí. Jen abych En poznala. Té přeci nechci ublížit! Strachuje Len zatímco jde do lesa.

6 Len nakonec svou sestru našla a okamžitě ji poznala ne podle mladého vzhledu ale podle očí které na ni vždy poznala a nikdy se nespletla.

7 Tma se měnila ve světlo a tím se i En měnila z vlka v člověka
Tma se měnila ve světlo a tím se i En měnila z vlka v člověka. Sanitka už jede! Křičela Len od okna. Vezmeme si ji s sebou řekli lékaři. Uvidíme co se stane až se objeví první náznaky noci.

8 Uběhlo několik měsíců a Len si začala dělat starosti. Co když En umřela? Co když zabila lékaře? Co když… v tom zazvonil telefon. Jsou to lékaři. V kolik že ji přivezete? Ve ? Ale to je úplněk! Nechcete ji přivézt až zítra ráno? Opravdu si myslíte že už je zdravá? Co když se mění jen na úplněk a dnes nás všechny zabije? Dobře tak ji holt přivezte ale bojím se. Přišel večer. Len z okna vyhlížela sanitku. Už je tady! Len je šťastná. Zděsí se však když vidí že ze sanitky vyskočí vlk a vrhne se do dveří domu. Len ve zmatku vezme pušku a střelí. En pomalu umírá. Hrozně se trápí. Když však umře, postřelený vlk se zvedne a utíká do lesa k sobě rovným.

9 Len už nikdy žádného vlka nepotká ale každý rok ve stejnou hodinu slyší před domem parkování sanitky a bolestné vytí vlků kdesi v lese…


Stáhnout ppt "Tesák Vlkodlaka Veronika Synková."

Podobné prezentace


Reklamy Google