Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková"— Transkript prezentace:

1 Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková

2 Její jméno je Veronika, je jí pouhých 14 let, ale už tak něco zažila
Její jméno je Veronika, je jí pouhých 14 let, ale už tak něco zažila. Každý jí píše svůj příběh, který je docela i změnil, jak pohledem na svět a nebo chováním. Chce, aby každý věděl, že i z toho nejtěžšího dna se dá jít nahoru a žít se vztyčenou hlavu a s úsměvem na rtech!

3 Její příběh začíná v 7. třídě
Její příběh začíná v 7. třídě. Bývala ten tichý typ, co se do ničeho nemíchá a radši tiše postává v kolektivu, ničím nevyčnívá, prostě se přizpůsobuje a každému bohužel plně věří..Přišla puberta a ona začala být závislá na sociálních sítí. 

4 Jednoho dne si přidala pěkného kluka, s kterým si prostě musela začít psát..Po čase si psali dlouho do noci a ráno zase.Nemohla se ani soustředit na školu, protože furt myslela na něj a na to jak se těší až si zase budou psát.Pak už ani nechodila ven furt seděla u počítače a psali si s nim..

5 Po několika měsících se to změnilo
Po několika měsících se to změnilo..její kamarádky jí řekly že už to takhle nejde, že už s nimi nechodí ven a to jen kvůli klukovi, kterého nezná osobně..mrzelo jí to,ale stejnak v tom furt pokračovala.Po čase napsala jedné z jejích kamarádek jestli nechce jít ven..ona řekla že tedy ano mluvily tak dlouho až jí ta kamarádka řekla.. Že ten kluk vůbec nevypadá tak jak řekl a že se vydává za jednoho kluka,,nechtěla tomu věřit,ale nakonec uvěřila..

6 Přišla domu a okamžitě mu napsala jestli je to pravda
Přišla domu a okamžitě mu napsala jestli je to pravda..on jí napsal že ne a že at‘ tomu nevěří..a pak se naštval a řekl že, když tomu nevěří tak at‘ si ho odebere..ale pak po čase zjistila že to všechno byla pravda a že jí zradil.. Dostalo jí to dost na dno


Stáhnout ppt "Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková"

Podobné prezentace


Reklamy Google