Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cyberbullying Neboli kyberšikana.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cyberbullying Neboli kyberšikana."— Transkript prezentace:

1 Cyberbullying Neboli kyberšikana

2 Něco více o kyberšikaně
Kyberšikana je něco jako klasická šikana, akorát je to šikana přes počítač. Kyberšikana se dá projevovat v mnoha variantách. Ať už, že na vaše jméno někdo koupí knížku a vy příjdete o peníze, aniž byste o tom věděli nebo psaním přes cizí jméno názory na osobu.

3 Příběh Ahoj já jsem Nikola a řeknu ti svůj příběh.
Jednoho dne jsem se pohádala se svojí nejlepší kamarádkou Luckou, kvůli jednomu klukovy který se nám oběma líbil a mě pozval na ples, ale Lůcu ne. Věděli jsme o sobě všechno a když jsme se pohádali začala vypouštět po škole naše největší tajemství a různé lži o mě. Ponižovala mě tím. Zachvíli jsi našla nové nejlepší kamarádky a postavily proti mně skoro celou třídu.

4 Ale tím to všechno neskončilo založily si falešný facebook a psaly mi, že mezi ně nepatřím, vulgárně mi nadávali, ale do očí mi nikdy nic neřekli. Jednou se dokonce jeden kluk zapomněl odhlásit z počítače a oni mu nastavili na za tapetu mojí profilovku z facebooku. Po nějaké době se to trošku zlepšílo, už jí asi došli argumenty. Nicméně kluk s kterým jsem měla jít na ples se mnou potom už ani nepromluvil a já si konečně uvědomila, že jsem neměla spolehlivou kamarádku, ale jen osobu která se s vámi baví jen když něco potřebuje.

5 Tohle všechno mně velmi změnilo a zůstala ve mně potom stále památka na kterou nerada vzpomínám.
Konec


Stáhnout ppt "Cyberbullying Neboli kyberšikana."

Podobné prezentace


Reklamy Google