Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2.PROJEKTOVÝ DEN Let‘s play together. V ÁNOČNÍ TRADICE Žáci se seznámili s vánočními tradicemi partnerských zemí. Zaujalo je například rozdílné sváteční.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2.PROJEKTOVÝ DEN Let‘s play together. V ÁNOČNÍ TRADICE Žáci se seznámili s vánočními tradicemi partnerských zemí. Zaujalo je například rozdílné sváteční."— Transkript prezentace:

1 2.PROJEKTOVÝ DEN Let‘s play together

2 V ÁNOČNÍ TRADICE Žáci se seznámili s vánočními tradicemi partnerských zemí. Zaujalo je například rozdílné sváteční menu. Zatímco v Čechách je to tradiční kapr, tak například v Portugalsku či Španělsku si pochutnávají lidé na mořských plodech a chobotnicích, či na pečeném jehněčím.

3 D ĚTI VYTVÁŘELY POHYBLIVÉ MLUVÍCÍ POSTAVIČKY – TZV. „ VOKI “ Naučily je mluvit anglicky. Postavičky budou za ně odpovídat na anglické hádanky, které si děti mezi sebou vyměňují.

4 P RÁCE S TĚMITO ANIMACEMI SE VŠEM VELMI LÍBILA.

5 P ROBĚHLO VIDEO - SETKÁNÍ S PARTNERSKOU ŠKOLOU Z NORSKA Technika nám pomohla překlenout vzdálenost a my jsme se ocitli ve škole v dalekém norském městečku Torvastad. Děti se navzájem naučily popřát si VESELÉ VÁNOCE ve svých rodných jazycích a také si společně zazpívaly anglickou koledu.

6 Potlesk norským žákům za jejich pěvecký výkon. Norská paní učitelka – Evy Vikingstad.

7 DĚTI PŘEDSTAVILY SVÉ SPOLUŽÁKY Z PARTNERSKÝCH ŠKOL. Doma si připravily překlad anglických profilových listů. Dozvěděli jsme se např. jaké předměty se zahraničním žákům líbí a mnohé další zajímavosti.

8 Z ÁVĚREČNÉ ZHODNOCENÍ

9 P OTĚŠILA NÁS RUČNĚ VYROBENÁ VÁNOČNÍ PŘÁNÍ OD NAŠICH PARTNERŮ. Projektový den se všem velmi líbil.


Stáhnout ppt "2.PROJEKTOVÝ DEN Let‘s play together. V ÁNOČNÍ TRADICE Žáci se seznámili s vánočními tradicemi partnerských zemí. Zaujalo je například rozdílné sváteční."

Podobné prezentace


Reklamy Google