Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lifelong Learning Programme Comenius Caring For Our World Staráme se o náš svět.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lifelong Learning Programme Comenius Caring For Our World Staráme se o náš svět."— Transkript prezentace:

1 Lifelong Learning Programme Comenius Caring For Our World Staráme se o náš svět

2 Španělsko- Katalánsko Castell Ciuró Sagrada Familia Barcellona

3 Wales (Galles)‏ St Brides Major Church Primary School St Brides Major

4 Švédsko Hedängskolan Storvik

5 Základní škola Horní Suchá Česká republika

6 Uskutečněné aktivity, výstupy a produkty První mezinárodní setkání v Barceloně.

7 1. Obrázkové publikace o zemi, ve které bydlíme a o škole, ve které se učíme.

8

9 2. Logo projektu Na setkání v Barceloně, všechny partnerské školy představily své návrhy loga projektu. Zvítězila španělská škola.

10 3.Vyrobili jsme slovníček vánočních pozdravů a našim přátelům jsme odeslali vánoční blahopřání.

11

12 4. Žáci započali práci na stanovených úkolech v oblasti ekologie. Velmi je nadchla práce nad lesním deníkem. Zajímavým produktem je společný slovníček přírody- Nature Dictionary.

13

14 5. Dalším produktem je slovníček každodenních pozdravů, který žáci připravili v programu PowerPoint.

15

16 6. Charitativní činnost- Děti dětem- Children for children. a) Děti naší školy adoptovaly chlapce z Bangladéše, kterému přispíváme na školné a základní školní pomůcky.

17

18 b) Sbírali jsme finanční prostředky na hypoterapii. c) Přispěli jsme na vybavení dětských oddělení nemocnic. d) Sponzorujeme gibbona bělolícího v zoo Ostrava.

19 Jak se projekt prolíná s vyučovacími předměty. IT- práci nad projektovými úkoly žáci poznali základy programu PowerPoint, vyzkoušeli psaní e- mailů atd.

20 Angličtina- vyzkouší své znalosti angličtiny při přípravě vánočních pozdravů, obrazových publikací a psaní e-mailů Český jazyk- žáci se naučí pozdravy, slovíčka o počasí a přírodě ve svém mateřském jazyce a v jazycích partnerských škol(angličtina, španělština, Italština, švédština)

21 Zeměpis- žáci poznají nové země, jejich kulturu, historii, život obyvatel a přírodní krásy. Výtvarná výchova- žáci navrhli logo projektu, nakreslili obrázky ke slovníčku pozdravů a přírody atd.

22 Pracovní výchova- žáci navrhují a vyrábí různé předměty z přírodních materiálů. Přírodověda- děti poznávají a studují místní krajinu v různých ročních obdobích.


Stáhnout ppt "Lifelong Learning Programme Comenius Caring For Our World Staráme se o náš svět."

Podobné prezentace


Reklamy Google