Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

CONSTRUCT Evropský leader v zabezpečení vozidel 12. května 2010 Brno, Česká republika.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "CONSTRUCT Evropský leader v zabezpečení vozidel 12. května 2010 Brno, Česká republika."— Transkript prezentace:

1 CONSTRUCT Evropský leader v zabezpečení vozidel 12. května 2010 Brno, Česká republika

2 Společnost CONSTRUCT  Společnost CONSTRUCT je největším českým výrobcem a dodavatelem mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži  Na trhu od r. 1991  Ryze česká firma  Cca 130 zaměstnanců  Zaměření společnosti na zvyšování kvality a vývoj nových výrobků  Výrobky chráněny užitnými vzory a patenty

3 Výrobní závod  Výroba probíhá výhradně v České republice ve 3 výrobních halách v závodě ve Velkém Meziříčí, kde se nachází také vedení společnosti a administrativní zázemí.

4 Výroba  Ve úseku výroby pracují zaměstnanci ve dvou směnách. Výrobu zároveň zajišťují dvě plně robotizované pracoviště se svařovacími automaty.

5 Výzkum a vývoj  Zabezpečení musí splňovat přísné požadavky na konstrukci, funkčnost a celkové provedení.  Velký důraz kladen na zámkové vložky, protože právě ony jsou nejexponovanější částí v případě napadení.  Silnou stránkou značky CONSTRUCT je výzkum a vývoj.  Ve vývojovém centru pracuje více než 10% z celkového počtu zaměstnanců.

6 Výzkum a vývoj  Před nasazením do výroby musí každý nový model zabezpečení CONSTRUCT projít řadou zkoušek.  Použité materiály musí splňovat přísná kritéria, zkoumá se nejen jejich odolnost proti korozi, ale i rezistence v teplotách od -195°C do +125 °C.  Zařízení nesmí do konstrukce vozu přenášet žádné rušivé hluky a rezonance.

7 Prodejně – montážní centrum Praha  V roce 1998 bylo otevřeno obchodní zastoupení v Praze, které bylo v roce 2007 přestěhováno do nových moderních prostor.  Vedle obchodního ředitelství a marketingu společnosti zde najdeme distribuční sklad výrobků a montážní dílnu, která slouží zároveň jako vývojové pracoviště.

8 Prodejně – montážní centrum Praha

9 Prodejně – montážní centrum Bratislava, Slovakia  Obchodní zastoupení na Slovensku otevřeno v roce 1999.  V zázemí najdeme vedle vedení společnosti také obchodní tým, sklad výrobků a montážní dílnu.

10 CONSTRUCT v číslech  Vyrobeno více než 1.500.000 ks  Více než 1.000 typů výrobků  Ročně až 160 nových typů výrobků  Export na 20 světových trhů  Export tvoří 70% obratu firmy

11 Prověřená kvalita  Celý proces výroby a montáže je průběžně velmi přísně kontrolován. Díky vysoké kvalitě výrobního procesu získaly výrobky CONSTRUCT za dobu své existence řadu ocenění.  Společnosti CONSTRUCT byly uděleny tyto atesty:  ISO 9001:2000 (od r. 1997)  ISO/TS 16 949:2002 (od r. 2003)  prestižní značka kvality Czech Made  atest od státem akreditované společnosti Trezor test  atesty od Ústavu silniční a motorové dopravy  atest 8SD o schválení technické způsobilosti č. 789  certifikát TÜV platný v Německu a Rakousku  atest udělený mezinárodní zkušebnou ANPI  atesty a vysoká hodnocení kriminalistických ústavů a policie v řadě evropských zemí

12 Vysoká úroveň zabezpečení  Zabezpečení CONSTRUCT odolává tepelným a chemických vlivům.  Jeho účinnost není závislá na stavu autobaterie ani na jiných funkcích vozidla.  MZ CONSTRUCT vylučuje náhodné uzamčení.  Ztížený přístup značně komplikuje případné pokusy o jeho překonání.  Použitý materiál se nestává křehkým ani po podchlazení tekutým dusíkem.

13 Odolnost zařízení  Zkouška odolnosti po podchlazení tekutým dusíkem na teplotu -196°C

14 Mechanické zabezpečení CONSTRUCT  Jednoduchá obsluha  Elegantní design v interiéru vozidla  Odolnost proti chemickým vlivům  Nenáročnost na údržbu  Profesionální montáž  Nezávislost na stavu autobaterie ani na jiných funkcích vozidla  Špičková cylindrická zámková vložka CONSTRUCT, která svými vlastnostmi splňuje podmínky nejvyšších tříd bezpečnosti evropských norem

15 SAFETRONIC  SAFETRONIC = elektromechanické zabezpečení vozidel proti krádeži  Řídicí jednotka dává pokyn k zablokování zpětného chodu automaticky po vytažení klíčku ze zapalování.  Pro odblokování musí řidič přiložit bezkontaktní čip k místu, kde se skrývá identifikační modul, který ověřuje oprávněného uživatele.  Bez řádné identifikace není možno zařízení odblokovat.

16 CONSTRUCT 3 SYSTEM  Produktová řada 3. generace představuje zcela revoluční řešení blokující činnost převodovky s možností kombinace se zámkem kapoty.  K odemknutí nebo uzamknutí stačí jediné otočení klíčem v zámkové vložce, čímž se odblokuje zároveň převodovka i zámek kapoty.  Zabezpečení je použitelné pro většinu osobních vozů s mechanickou nebo automatickou převodovkou.

17 Slevy od pojišťoven

18 Děkujeme za pozornost  www.construct.cz


Stáhnout ppt "CONSTRUCT Evropský leader v zabezpečení vozidel 12. května 2010 Brno, Česká republika."

Podobné prezentace


Reklamy Google