Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních."— Transkript prezentace:

1 ARMOR Tiskové kazety nové generace

2 Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních poboček po celém světě - 6 výrobních závodů - evropská jednička ve výrobě inkoustových a laserových kazet - s více než 900 produkty naše nabídka pokrývá přes 90% běžně používaných tiskáren

3 Produkty Tonerové kazety Všechny naše tonerové kazety jsou individuálně testovány a jsou osazeny čipy stejně jako tzv. originály. Inkoustové kazety Každá inkoustová kazeta obsahuje vlastní inkoust ARMOR, který je vyráběn tak, aby chránil tiskovou hlavu, všechny inkousty procházejí 50 různými testy zaměřenými na fyzikální a chemické vlastnosti. (Např. spektrometrické testy) Barvicí pásky Nabízíme více než 300 druhů barvicích kazet, které pokrývají veškeré potřeby běžných uživatelů. Termotransferové fólie pro faxy Jsme evropskou jedničkou ve výrobě termotransferových fólií.

4 Proč používat právě spotřební materiály pro tisk značky ARMOR ? 100% kompatibilní produkty náplně ARMOR jsou 100% kompatibilní, v některých případech je na rozdíl od originálů kompatibilita ještě širší, i pro několik výrobců tiskáren zároveň (např. IBM, Lexmark, Epson, MINOLTA), zatímco originální toner lze použít pouze pro tiskárnu pro kterou jej výrobce vyvinul. Kvalita tisku Kvalita tisku je srovnatelná jako při používání originálu. U inkoustových kazet jsme zvládli i technologie vlastní výroby inkoustů a to včetně pigmentových barev (tuto technologii zvládají již jen dva další výrobci alternativ na světě) Certifikáty kvality: ISO 9001, ISO 14001, STMC, DIN 33870, ISO 19752, ISO 19798… Kapacita tisku Kapacita tisku našich náplní je minimálně stejná jako u tzv. originálu, mnohdy i vyšší. Při výrobě jsou použity stejné normy a technologie, které používají výrobci originálů.

5 Proč používat právě spotřební materiály pro tisk značky ARMOR ? Cena Oproti originálu ušetříte 20 až 50 % při zachování všech funkcí, které má originální kazeta. Rozšířené záruky Poskytujeme 2 roky záruku na spotřební materiál s tím že záruku lze uplatnit po celé dva roky, na celou kapacitu výrobku. Zároveň poskytujeme rozšířenou záruku na zařízení. Zákazník se nemusí bát použít spotřební materiály ARMOR do tiskáren v záruce. Reklamace - v roce 2010 činil podíl reklamací méně než 0,3% Patent free výrobky Všechny naše produkty jsou navrženy tak, aby plně respektovaly patentová práva výrobceDodávky Po celém území ČR do 24 hodin

6 Proč používat právě spotřební materiály pro tisk značky ARMOR ? Ekologie ARMOR podporuje aktivity významných ekologických asociací a s programem „Alternative print“ se zavazuje k mnoha činostem vedoucím k ochraně životního prostředí. Snažíme se redukovat odpad, zajistit čistší výrobu, prosadit sbírání použitých kazet a garantovat jejich likvidaci cestou, která bude 100% ohleduplná k přírodě. ARMOR vlastní mnohé ekologické certifikáty a zapojuje se do celosvětových ekologických programů Responsible Care Program Tento program zavazuje firmy pracující v chemickém průmyslu ke zdokonalení zdravotních, bezpečnostních a ekologických pravidel. UN Global Compact Podpisem na této listině se zavazujeme k dodržování „Mezinárodní deklarace lidských práv“, základnímu principu organizace práce a ochrany přírody. REACH Výrobky ARMORu jsou jedny z prvních, které splňují novou evropskou normu REACH (registrace, ohodnocení, oprávnění a omezení chemikálií), zaměřenou na ochranu veřejnosti před nebezpečnými chemikáliemi.


Stáhnout ppt "ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních."

Podobné prezentace


Reklamy Google