Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Certifikační značky a loga na obalech produktů Vision

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Certifikační značky a loga na obalech produktů Vision"— Transkript prezentace:

1 Certifikační značky a loga na obalech produktů Vision

2 Certifikační značky a loga
uvedená na obalech produktů nejsou jen designové prvky. Jedná se o grafickou prezentaci výhod produktů a podnikové filozofie: nejvyšší kvalita výrobků, moderní výrobní technologie a vize sociálně odpovědné obchodní společnosti. Tyto symboly jsou chloubou společnosti

3 Obecně uznávané mezinárodní značky

4 GMP Certified Producer Mark — Mezinárodní standard GMP (Good Manufacturing Practice) - zahrnuje širokou škálu požadavků na výrobní podniky, které by měly splňovat. GMP pro farmaceutické společnosti určuje parametry každé fáze výroby. Všechny produkty Vision jsou vyráběny a certifikovány podle normy GMP.

5 ECOCERT Mark je nejpřísnější a nejprestižnější certifikační značka na světě pro výrobce bio kosmetiky. Ecocertifikáty jsou potvrzovány francouzským ministerstvem hospodářství, financí a průmyslu, a jsou upraveny příslušnými úřady a vnitrostátními právními předpisy.

6 ISO BUREAU VERITAS Certification Mark zahrnuje logo mezinárodní skupiny založené v roce 1828, která se specializuje na kontrolu, analýzy, audity a certifikace výrobků, infrastruktury a systémy řízení v souladu se zákonnými i nezávaznými normami. Bureau Veritas byla provedena certifikace základní produkce Vision podle ustanovení ISO standardu. Společnost Vision byla první, která tento certifikát získala pro svoji produkci biologicky aktivních doplňků stravy.

7 Ekologinis žemės ūkis je certifikát ochrany životního prostředí získané Švenčionių vaistažolės (SVF) továrny v Litvě. Certifikát zaručuje shodu se všemi požadavky na ekologickou produkci, zpracování, přepravu, skladování a použití dle směrnic Evropské unie No. 834/2007 a No. 889/2008.

8 DER GRÜNE PUNKT (Green Dot) mark je mezinárodní symbol označující podporu výrobce obalů pro další využití a recyklaci. Ochranná známka potvrzuje odhodlání společnosti chránit životního prostředí a podporovat tříděný sběr. Toto označení je také používáno pro obaly z materiálů, které jsou bezpečné pro spotřebitele a jsou zcela recyklovatelné.

9 LT-EKO-001 EU Agriculture Mark je jednotné označení Evropské unie uvedené na obalu biopotravin, které jsou zpracovány z rostlin vypěstovaných bez chemických hnojiv.

10 «Contains No GMO!» symbol ukazuje dobrovolnou certifikaci výrobců pokud jde o absenci geneticky modifikovaných organismů v produktech (GMO). Způsobilosti k používání ochranné známky na obalu výrobku se řídí místními zákony jednotlivých zemí a jejich regionů. Všechny výrobky Vision jsou kontrolovány na shodu s normami, díky tomu je možné zaručit, že v produktech Vision neexistují žádné geneticky zpracované rostliny.

11 Symboly použité technologie a ingrediencí

12 CRYO Cryogrinding Technology -196oC - tento symbol znamená, že pro přípravu výrobku byla použita technologie kryo-drcení = vymrazování vody z rostlin při nízké teplotě ( -196oC) v atmosféře tekutého dusíku. Tato technologie se používá při výrobě bio aktivních doplňků stravy Vision a umožňuje tak zachovat příznivé vlastnosti rostlinných složek, aniž by se zničila životodárná síla bylin.

13 5 Antioxidant Ingredients Mark - tato značka je používána na obalech souboru iFly fyto toniků a znamená přítomnost přírodních antioxidantů - výtažků z pěti legendárních bylin: zlatý kořen, ženšen, ginkgo biloba, maté a guarana.  

14 Značky pro filozofii společnosti Vision: Harmonie celkového zdraví

15 ALL NATURAL Under My Commitment, Dmitry Buriak Mark je osobní logo prezidenta společnosti.
Jeho použití na obalu výrobku znamená, že prezident společnosti přebírá osobní odpovědnost, a zaručuje spotřebitelům přírodní původ a soulad s kritérii kvality všech složek v takto označeném produktu.

16 LIFE QUALITY PROTECTION Symbol svědčí o zvláštní pozornosti společnosti kvalitě života svých klientů a odráží konzistentní závazek filozofie společnosti: Harmonie celkového zdraví

17 FAMILY ECOLOGY NATURE WELLNESS Emblem
Tímto emblémem společnost zdůrazňuje péči o rodinné prostředí a ukazuje podstatu „kontaktologie“ (věda zabývající se kontakty) a filozofie společnosti: Harmonie celkového zdraví v nové realitě, v souladu s rozvojem pro období 2010 až 2015.

18 Loga partnerských společností

19 Vision DEM4 Laboratory je logo Vision DEM4 výzkumné laboratoře, která sdružuje přední evropské odborníky. Na jejích základech vznikají unikátní formule pro nové výrobky Vision.

20 Association of Lithuanian Chamber of Commerce, Industry and Crafts = Asociace litevské komory průmyslu a řemesel. Vision je členem od roku 1996

21 Kaunas University of Medicine je logo Kaunaské medicínské univerzity
Kaunas University of Medicine je logo Kaunaské medicínské univerzity. Výzkum pro klinické testování produktů Vision je prováděn na základě spolupráce Univerzity s předními odborníky DEM4 laboratoře.

22 Loga sociálních projektů a iniciativ

23 MISSIA Charity Foundation Logo – logo charitativní nadace MISSIA
MISSIA Charity Foundation Logo – logo charitativní nadace MISSIA. Po mnoho let Vision podporuje svojí činností tuto nadaci a její iniciativy na pomoc dětským domovům v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, Litvě, Arménie, Uzbekistánu a Kazachstánu.

24 PANDA Logo je logo , které označuje sponzora dvou mladých pand velkých žijících v národním parku v Čcheng-tu správního centra provincie S-čchuan (ČLR)

25 PINK RIBBON Symbol je mezinárodní symbol pro podporu prevence rakoviny prsu.


Stáhnout ppt "Certifikační značky a loga na obalech produktů Vision"

Podobné prezentace


Reklamy Google