Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT"— Transkript prezentace:

1 ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
VY_32_INOVACE_ Didaktický materiál pro protahovací a kondiční cvičení v tělesné výchově (6. – 9. ročník) Posilování rukou Anotace Cvičební karty slouží pro lepší orientaci žáků v oblasti posilování. Mohou si podle karet poskládat svoje ideální posilování nebo si ujasnit cvik např. v kruhovém tréninku. U žáků je tak rozvíjená samostatnost. Vhodné pro žáky 2. stupně. Vypracovala Mgr. Barbora Chaloupecká Oblast Člověk a zdraví Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Barbora Chaloupecká

2 Cvik opakujeme 20x ve třech sériích.
Posilování rukou Stoj rozkročný, upažit. S činkami mírně hmitáme nahoru a dolu v rozsahu cca 10cm. Cvik opakujeme 20x ve třech sériích.

3 Cvik opakujeme 20x na každou ruku ve třech sériích.
Posilování rukou Stoj rozkročný, v rukách činky. Ruce střídavě pokrčujeme k rameni a zpět. Záda jsou narov-naná. Cvik opakujeme 20x na každou ruku ve třech sériích.

4 Posilování rukou Stoj mírně rozkročný, ruce předpažit a pokrčit. Rukama tlačíme k sobě a hmitáme nahoru a dolu v rozsahu cca 10cm. Cvik opakujeme 30x ve třech sériích.

5 Cvik provádíme 30 sekund ve třech sériích.
Posilování rukou Stoj mírně rozkročný, ruce spojit před tělem dlaněmi. Tlačíme ruce proti sobě. Cvik provádíme 30 sekund ve třech sériích.


Stáhnout ppt "ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT"

Podobné prezentace


Reklamy Google