Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Potravinový Doplněk.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Potravinový Doplněk."— Transkript prezentace:

1 Potravinový Doplněk

2 Co je LifePak®? LifePak® je výživový plán bohatý na esenciální a semiesenciální mikroživiny podporující zdraví a duševní pohodu.

3 Přínosy LifePak® 7 receptur v 1
Obstarává přísun živin, které přispívají k udržování zdraví Přínosy pro kardiovaskulární systém Kompletní výživa kostí Podporuje zdravou funkci imunitního systému

4 Přínosy LifePak® 7 receptur v 1
(pokračování) Podporuje normální metabolismus cukru v krvi Ochraňuje tělo proti projevům stárnutí Zvyšuje antioxidační obranu

5 1. Obstarává přísun živin
Vitamíny a minerály jsou považovány za živiny a jejich optimální příjem (spolu s jídlem, potravinovými doplňky) poskytne optimální zdraví. Optimální hladina živin doložená studiemi o zdraví a účinnosti * Doporučená Denní Dávka (RDA) Kritická hladina Syndrom nedostatku *Koncepční schéma určené k ukázání rozdílu v tom, jak RDA a optimální hladina živin adresují nedostatky živin. Oba případy se snaží zvýšit příjem živin nad kritickou úroveň (příjem živin pod kritickou úrovní vede k projevům příznaků chorob způsobených nedostatkem živin). Nicméně optimální úroveň živin přináší další přínosy.

6 2. Přínosy pro kardiovaskulární systém
LifePak® poskytuje nutriční podporu ostatním důležitým oblastem kardiovaskulárního zdraví pomocí vápníku Srážení krve (Vápník) Homocystein (Vitamíny skupiny B) Krevní oběh (Flavonoidy a vitamín skupiny B)

7 2. Přínosy pro kardiovaskulární systém
Poskytuje výživu pro normální homocysteinový metabolismus (Vitamíny skupiny B) Projevuje se jako akceptor (čistič) volných radikálů zatímco ochraňuje lipidy před oxidačním poškození (Antioxidanty) Udržuje přirozenou odezvu těla na záněty (Vitamín D) Podporuje normální, zdravý oběh krve (Flavonoidy a vitamíny skupiny B)

8 3. Kompletní výživa kostí
Po zvětšení se jeví struktura kostní tkáně pórovitá. S tím, jak stárneme, mají jak genetický základ tak náležitá nutriční podpora vliv na sílu našich kostí. Normální Kost Projev řídnutí Kostí Křehká Kost LifePak® poskytuje nutriční podporu několika důležitým oblastem zdraví kostí: Vápník je primární minerál základní kostní hmoty Hořčík je druhým nejdůležitějším kostním minerálem Vitamín D napomáhá při absorpci vápníku Vitamín K podporuje mineralizaci kostí závislou na osteokalcinu

9 4. Podporuje zdravou funkci imunity
Váš imunitní systém potřebuje přijímat optimální výživu k tomu, aby správně fungoval. Vitamíny A a C: Podporují buňkami zprostředkovanou imunitu. Zinek a vitamín B12: Imunitní buňky se musí rozdělit a rychle se rozmnožit, aby tak mohly bojovat proti virům a bakteriím. Pokaždé, kdy se imunitní buňka rozdělí, její DNA se musí zdvojit. Jak Zinek tak vitamín B12 jsou esenciální pro syntézu DNA. β-karoten a selen: Rozhodující pro správnou funkci imunity.

10 5. Metabolismus Sacharidů
LifePak® pomáhá tělu vytrvat v rámci svého vlastního systému homeostáze a zaměřuje se na udržování dobré látkové výměny přijatých/uložených sacharidů. Chrom: - Podporuje katabolismus sacharidů tak, že znásobuje působení inzulínu. příjemce inzulínu LifePak® živiny jsou také nezbytné pro optimální metabolismus sacharidů. Chróm Vitamíny skupiny B Zinek Energie! Zinek 2890 mg zelený čaj inzulín Transport glukózy do buněk Chróm zvyšuje účinnost inzulínu, protože se váže k receptoru buněčného povrchu, a tak umožňuje glukóze vstoupit do buňky a přeměnit ji na energii.

11 6. Antioxidanty neutralizují volné radikály
Krok 1 Krok 2 e- e- e- e- e- e- Nestabilní volný radikál postrádající elektron Elektron obebraný z funkční molekuly Funkční molekula již nemůže vykonávat svoji funkci Antioxidant ochraňuje funkce molekul e- e- e- e- e- e- Volný radikál stabilizovaný elektronem darovaným antioxidantem Antioxidant ochraňuje funkční molekulu tím, že obětuje jeden ze svých vlastních elektronů Funkční molekula může pokračovat ve vykonávání své funkce Každá molekula v našem těle má určitou funkci. Nicméně může být tato funkce poškozena v případě, kdy volný radikál odebere z funkční molekuly elektron. Antioxidanty ochraňují funkční molekuly tím, že obětují dodatečné elektrony k neutralizaci volných radikálů, a tak umožňují funkčním molekulám zachovat jejich funkčnost.

12 Efekt užití výrobku LifePak® na výsledcích ze skenování
Zvyšuje Vaši antioxidační obranu Efekt užití výrobku LifePak® na výsledcích ze skenování 37,164 Nic nemůže nahradit potřebu zdravého stravování; měli byste se vždy snažit konzumovat 5 až 9 porcí ovoce a zeleniny každý den. Ale žijeme hektickým životním stylem a LifePak® nám může poskytnout zásobu živin a zajistit, že své tělo zásobujete antioxidačními živinami, které potřebujete. Založeno na databázi Pharmanex skeneru, která obsahuje snímky od více než 5ti miliónů jednotlivců z období mezi rokem 2003 a 2008.

13 LifePak® obsahuje Široké spektrum antioxidantů
Všech 8 forem přírodního vitamínu E Vitamín E existuje v 8 přirozeně se vyskytujících formách, které pracují ve vzájemné součinnosti. Syntetický vitamín E obsahuje pouze jednu formu. Pufrovaný vitamín C Pufrovaný vitamín C je k žaludku šetrnější a snáze vstřebatelný než normální kyselina askorbová. Selen, měď, zinek a mangan Tyto 4 minerály jsou známé jako antioxidační spolufaktory - podporují tělu vlastní produkci specifických vnitřních antioxidantů. 4 karotenoidy Betakaroten, lykopen, lutein, zeaxantin. Flavonoidy Katechiny zeleného čaje, polyfenoly, kvercetin, naringenin a hesperidin.

14 Užívání výrobku Užívejte LifePak® společně s Marine Omega nebo Optimum Omega k podpoře vstřebávání důležitých živin rozpustných v tucích. Užívejte vitamínové/minerální výrobky spolu s jídlem ke zlepšení tolerance zažívání.

15 Optimální nasycení živinami
Studie ukazují, že živiny rozpustné ve vodě jsou odčerpané z toku krve během 8-12 hodin po jejich požití. Pro 24-ti hodinovou antioxidační ochranu antioxidantů rozpustných ve vodě je nejlepší rozdělit denní příjem v užívání ráno a večer. LifePak® užitý pouze jednou denně * Optimální nasycení živinami 7:30 hod 18:30 hod Vzestup úrovní živin v krevním séru po požití sáčku LifePak® LifePak® užitý dvakrát denně podporuje optimální nasycení v průběhu celého dne * Optimální nasycení živinami 7:30 hod 18:30 hod * Pojmová schémata založená na zjištěních Navarra (2003) a Levina (1996), která ukazují vymizení živin z toku krve po 8-12 hodinách.

16 *NSE Studie tržního průzkumu (Prosinec 2001)
Klíčové body - Poskytuje nutriční podporu celému tělu Udržuje homeostázy těla Poskytuje antioxidační podporu buněčným strukturám Výběr kvalitních zdrojů živin 213 uživatelů LifePak® bylo dotázáno, jakých rozdílů si všimli po užívání LifePak® po dobu alespoň tří měsíců nejčastější odpovědi byly*: Náležitě fungující imunitní systém Pokojný spánek Energie *NSE Studie tržního průzkumu (Prosinec 2001)


Stáhnout ppt "Potravinový Doplněk."

Podobné prezentace


Reklamy Google