Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl"— Transkript prezentace:

1

2 Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Jak nám můžete pomoci Možnosti spolupráce Kontakt

3 Kdo jsme Občanské sdružení pro hipoterapii, specializujeme se na léčbu pohybově a psychicky nemocných dětí Jako jediní v ČR se zabýváme hipoterapií u dětí již od dvou měsíců věku Hipoterapii provozujeme na vlastních koních, a to ambulantní formou nebo prostřednictvím intenzivních pobytů Jsme tým odborných fyzioterapeutů s mnohaletými zkušenostmi s hipoterapií a dětskou rehabilitací Odborným garantem naší práce je Česká hiporehabilitační společnost

4

5 Co je hipoterapie Jedna z metod fyzioterapie, která využívá pohybu koňského hřbetu. Ten se podobá pohybu pánve člověka při chůzi. Nemocnému dítěti dává možnost zažít prostřednictvím koně pohyb zdravého člověka. Je vhodná pro děti s těžkým pohybovým postižením, jako je např. dětská mozková obrna, poúrazové stavy, Downův syndrom, autismus, kombinované vady, vadné držení těla, respirační nemoci, opožděný psychomotorický vývoj.

6

7 Naše cíle Dlouhodobě pomáhat tělesně znevýhodněným dětem v rámci komplexní rehabilitace. Rozšířit kapacitu ambulance a profesionálního týmu. Vybudovat vlastní zázemí pro celoroční provoz hipoterapie (prostory s možnostmi ordinace, bezbariérové ubytování klientů, ustájení koní, přednáškové místnosti, tvůrčí dílny a volnočasové aktivity). Výzkum a vzdělávání v oboru - školení a výcvik členů týmu, publikační a vědecká činnost, odborné akce.

8

9 Jak nám můžete pomoci Díky hipoterapii jsme již pomohli desítkám dětí, kterým se zlepšila kvalita života. Veškeré náklady spojené s léčbou však nese naše sdružení nebo sami rodiče. Uvítáme každý Váš příspěvek na provoz a fungování občanského sdružení Caballinus. Zejména pak pomoc, která nám umožní snížit náklady spojené s chovem koní (ustájení, krmivo, přeprava). Přispět můžete také jakoukoliv finanční částkou či jinou materiální podporou, které nám pomohou nejen při realizaci vlastního zázemí.

10

11 Možnosti spolupráce Spolupráce či partnerství na připravovaných projektech Jedinečná prezentace vaší firmy prostřednictvím koní a dále na našich propagačních materiálech jako jsou letáky, brožury, tiskové materiály a DVD prezentace sdružení Prezentace loga na s odkazem na stránky společnosti Zveřejnění vašeho loga na veletrzích a odborných akcích typu „Kůň roku” , dostihové dny, kongresy a konference Zobrazení loga na jednotném oblečení terapeutů, pomůckách koní a přepravníků na koně

12

13 E-mail: caballinus@caballinus.cz
Děkujeme za pozornost. Mgr. Tereza Kopecká Mobil: IČO: č.ú /0300


Stáhnout ppt "Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl"

Podobné prezentace


Reklamy Google