Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v."— Transkript prezentace:

1 Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?

2 Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v rámci hlavní činnosti nabízí: -Vytváření zázemí pro poskytování informací v sociální oblasti, v oblasti volno-časových aktivit, kulturního vyžití, pohybových aktivit, zdravého způsobu života a vzdělávání, - Publikační činnost a příprava tematických analýz, - Spolupráce s jinými sdruženími s podobnými cíly a posláním, - Pořádání diskusních setkání, tematických přednášek a vzdělávacích akcí.

3 V rámci doplňkové činnosti se naše organizace věnuje: -Organizování stejné činnosti korespondující s hlavními cíly a posláním pro jiné zájemce (organizace), -Poskytování informací o možnostech finanční podpory z EU a jiných dotacích, pomoc s vypracováním projektů a podáním žádosti, -Zakázkové služby na nekomerčních vydavatelských a nakladatelských projektech, -Poskytování poradenství a zpracování informací v oblasti účetnictví a daní.

4 Živnostníky (OSVČ) Malé firmy (s.r.o.) Neziskové organizace (o.s., p.o.) Rozpočtové a příspěvkové organizace Naše služby jsou určeny především pro: … ale rádi poradíme i občanům, kteří chtějí teprve začít.

5 Naši zaměstnanci jsou držiteli odborných certifikátů k odborným způsobilostem dle IMS v jednotlivých oblastech dané problematiky.

6 Pracujeme s aktuálními dotačními programy pro léta 2014-2020: Z a m ě ř e n í: ESIF „Evropské strukturální a investiční fondy“ Ministerstvo pro místní rozvoj ČR OP Lidské zdroje a zaměstnanostMinisterstvo práce a sociálních věcí ČR OP VÝZKUM, VÝVOJ A VZDĚLÁVÁNÍ OBDOBÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR Media, audiovizuace, VISK 2, VISK3 a VISK 8B Ministerstvo kultury ČR OP rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Státní zemědělský intervenční fond ČR

7 Kontaktujte naší kancelář.: Tel: +420 / 732 – 600 680 look4os@email.cz Hornická 840/19 Havířov – Prostřední Suchá 735 64


Stáhnout ppt "Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v."

Podobné prezentace


Reklamy Google