Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace fotografií v Adobe Lightroom

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace fotografií v Adobe Lightroom"— Transkript prezentace:

1 Prezentace fotografií v Adobe Lightroom
Základní popis možností tvorby prezentací Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lukáš Veverka a MgA. Eliška Jílková. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 PROJEKT MŠMT Název projektu školy Vybavení odborných učeben moderními technologiemi Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Anotace Prezentace fotografií v Adobe Lightroom Klíčová slova Prezentace fotografií Předmět Technika a technologie fotografie, praktická výuka Autor Lukáš Veverka, MgA. Eliška Jílková Druh učebního materiálu Prezentace, výklad, fotografická praxe Potřebné pomůcky Interaktivní tabule, PC Cílová skupina Žáci střední školy Druh interaktivity Výklad pomocí prezentace, procvičení Zdroje Autorská práce

3 Lightroom nabízí možnost tvorby jednodušších prezentací fotografií
Lightroom nabízí možnost tvorby jednodušších prezentací fotografií. Máme k dispozici základní nastavení vlastností prezentace, vložení titulků, přidání hudebního podkladu a dalších vlastností. Hotovou prezentaci můžeme vyexportovat jako soubor PDF nebo video.

4 Volby Rozvržení Překrýt Pozadí Titulky Přehrávání Základní skupiny nástrojů pro tvorbu prezentace fotografií

5 Zdroje Autorem textů, obrázků a grafického uspořádání je Lukáš Veverka a MgA. Eliška Jílková, kteří souhlasí s jejich zveřejněním na Metodickém portálu. Všechny použité ilustrativní obrázky jsou vlastní tvorbou autorů. Veškerý obrazový materiál je vytvořen pomocí screenshotů v programu Adobe Photoshop Lightroom 3.3 a je zpracován autory.


Stáhnout ppt "Prezentace fotografií v Adobe Lightroom"

Podobné prezentace


Reklamy Google