Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ČT1 – Události v regionu –

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ČT1 – Události v regionu –"— Transkript prezentace:

1 ČT1 – Události v regionu – 12.07.2015
ČT1 – Události v regionu –

2 KNIŽNÍ EVANGELIZACE PRO KAŽDÉHO
ASI PROJEKT 1702 KNIŽNÍ EVANGELIZACE PRO KAŽDÉHO Milí přátelé, dovolte, abychom Vám představili projekt 1702 – Knižní evangelizace pro každého.

3 Jak nám radí Ellen Whiteová, měli bychom šířit duchovní literaturu jako listí na podzim.

4 Distribuováno již více než 140 000 knih a DVD
Doposud jsme distribuovali již více než knih a DVD. Distribuováno již více než knih a DVD

5 Organizační tým projektu 1702
Firma Vegall Pharma s.r.o. Vrbno p. Pradědem Výběr knih, expedice knih, komunikace se sbory, motivace.. Pavel Galle – iniciátor projektu Bohumil Jedlička – nakladatelství Petr Galle – logistika Petr Škrla, PhD – konzultace Knihy aktuálně tiskneme převážně v tiskárně Bohumila Jedličky a na tomto projektu s námi pracuje také doktor Petr Škrla. Děkujeme za jejich trpělivou službu.

6 Zajištění „KNOW-HOW“ Projektový manuál pro sbory
Bezplatná komunikační linka Informační server Brzy vám budeme moci nabídnout i projektový manuál pro sbory a informace na bezplatné telefonní lince. Pracujeme také na webu evangelizujeme.cz

7 Stavební bloky projektu
„Knižní evangelizace pro každého“ Knihovničky: na nádražích v nemocnicích v parcích na dětských hřištích na kampusech univerzit v lázních v hospicích na pozemku sboru v turistických destinacích „Stolečková evangelizace“ Projekt se skládá z několika základních bloků, z nichž bychom vám rádi za chvíli dva představili blíže.

8 Těšíme se na spolupráci 
VEGALL Pharma s.r.o. Železná 63 Vrbno pod Pradědem Kontakt: Tel.: Mobil: Těšíme se na Vaši spolupráci. Projekt 1702 – Knižní evangelizace pro každého:


Stáhnout ppt "ČT1 – Události v regionu –"

Podobné prezentace


Reklamy Google