Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníříjen 2011 Ročník1. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka ( DUM 03 ) Rozmanitost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníříjen 2011 Ročník1. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka ( DUM 03 ) Rozmanitost."— Transkript prezentace:

1

2 Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníříjen 2011 Ročník1. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka ( DUM 03 ) Rozmanitost přírody, Lidé a čas Téma – název učebního materiálu Podzim v hádankách Anotace  prezentace určená na úvod učiva o podzimu  poslech motivační hádanky, obrázky jako nápověda a také znaky podzimu (podzim)  další hádanky, recitace, animace jako kontrola správnosti, případně nápověda (vítr, déšť, mraky, bláto), znaky podzimního počasí  hodnotit zobrazované oblečení jako vhodné x nevhodné na podzim, kontrola emotikonem  poslední hádanka (drak) – hry dětí

3 PODZIM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Stanislava Junková V HÁDANKÁCH

4 KDO BEZ ŠTĚTCE A BEZ BAREV OBARVÍ NÁM CELÝ LES? PODZIM

5 PODZIMNÍ HÁDANKY Kdo to sviští na strništi, kdo to hvízdá jako svišti? Kdo to funí přes louky, bere lidem klobouky? Vzácný bývá v poušti, u nás je ho dost. Z oblohy se spouští dětem pro radost.

6 Dva černí berani venku se prohání. Jen do sebe růžkem strčí, hned z nich voda proudem crčí. Trochu voda, trochu zem, volá na tě, nechoď sem.

7 Copak si do toho nečasu oblečeme? URČITĚ ALE NEZAPOMENEME

8 A kdo nám zlepší náladu? Já jsem letec, a když mohu, vyletím si na oblohu, vysoko až do oblak… Hádej, kdo jsem? Přece…

9  http://office.microsoft.com/en-us /  PALANSKÁ, Jana. Hádanky v prvouce. 1. vyd. Nový Bydžov: JV Print, 2001. ISBN neuvedeno. s. 4.  PALANSKÁ, Jana. Hádanky v prvouce. 1. vyd. Nový Bydžov: JV Print, 2001. ISBN neuvedeno. s. 5.  PALANSKÁ, Jana. Hádanky v prvouce. 1. vyd. Nový Bydžov: JV Print, 2001. ISBN neuvedeno. s. 6.  PALANSKÁ, Jana. Hádanky v prvouce. 1. vyd. Nový Bydžov: JV Print, 2001. ISBN neuvedeno. s. 8.  PALANSKÁ, Jana. Hádanky v prvouce. 1. vyd. Nový Bydžov: JV Print, 2001. ISBN neuvedeno. s. 17. zdroje


Stáhnout ppt "Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníříjen 2011 Ročník1. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Člověk a jeho svět Prvouka ( DUM 03 ) Rozmanitost."

Podobné prezentace


Reklamy Google