Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace: Podzim – viditelné proměny, co dělá člověk na podzim Autor: Mgr. Renata Hacaperková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Očekávaný.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace: Podzim – viditelné proměny, co dělá člověk na podzim Autor: Mgr. Renata Hacaperková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Očekávaný."— Transkript prezentace:

1 Anotace: Podzim – viditelné proměny, co dělá člověk na podzim Autor: Mgr. Renata Hacaperková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Očekávaný výstup: Žák pozoruje, objevuje a porovnává viditelné proměny v přírodě v jednotlivých ročních obdobích. Klíčová slova: Podzim, počasí, změny, aktivity člověka Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/21.3732 VY_32_INOVACE_224 Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: 6 – 9 let Stupeň a typ vzdělávání: ZŠ I. stupeň 1. období Typická věková skupina: 6 – 9 let Metodické doporučení: Snímek 9 vytisknout. Tento materiál je dobré využít po vycházce do přírody s pozorováními a sběrem podzimních plodů a listů – možnost výstavky. V praxi ověřeno dne: 30. 9. 2014 Ve třídě: 1.

2 Podzim Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Hacaperková. Dostupné na www.zsamsslapy.wbs.czwww.zsamsslapy.wbs.cz

3

4

5

6

7

8 Co děláme na podzim?

9 Nakresli, co máš rád/a na podzimu

10 Citace Obrázky: Klipart


Stáhnout ppt "Anotace: Podzim – viditelné proměny, co dělá člověk na podzim Autor: Mgr. Renata Hacaperková Jazyk: český Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Očekávaný."

Podobné prezentace


Reklamy Google