Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc."— Transkript prezentace:

1 Moje třída 9.ročník 4.ročník

2 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc Marcel Puĺo Pavlína Bekeová Hanka Schmidtová

3 4.ročník Nikolas Kocaj Kevin Kocaj Roman Krištofy Šimon Bakhtani Petr Makula

4 O třídě V naší třídě jsou dvě třídy, devátá (velké děti ) a čtvrtá (malé děti) Máme paní učitelku Romanu Rulfovou. Už šestým rokem !

5 Naší paní učitelku máme už šest let. Ve třídě máme dvě třídy a obě dvě musí paní učitelka učit postupně! Ve výuce často používáme počítače. Občas malé děti zlobí a vyrušují.

6 Naše třída je poměrně velká. Jsou v ní dvě třídy. Máme tam taky pět počítačů. Je nás ve třídě šestnáct. Částečně je naše škola spojena s dětským domovem

7 V naší škole je asi 68% dětí z dětského domova. V dětském domově je 87dětí. V naší škole máme i děti ze základní školy. Chodí do první až páté třídy. V prvním patře jsou studenti, kteří navštěvují učební obor Provozní služby.

8 Něco o mně Jmenuji se Pavlína Bekeová Je mi 15 let. Chodím do deváté třídy základní školy praktické. Nejvíce mě ve škole baví tělesná výchova, hudební výchova a pracovní vyučování. Od září půjdu na učební obor prodavač do Podbořan. Sedím v lavici se spolužačkou Anetou. S Anetou si velmi dobře rozumíme.

9 Rádi se školou i třídou jezdíme na výlety. Na výletě se nikdy nenudíme. Naše třída ráda jezdí do Prahy. Nedávno jsme byli v Praze v muzeu se podívat na interaktivní výstavu na téma „Prvohory ´´. Moc se nám líbili trilobiti. Pán, co nám o nich povídal,nám nakonec dovolil vyzkoušet vytesávat trilobita nebo ho nakreslit. Moc se nám to líbilo. Naše třída vyhrála dinosauří zub a sádrového trilobita.

10 Školní výlety Do Prahy za trilobity Notička – pěvecká soutěž Praha- památky Tuchořice – les Jimlín – psí útulek Praha – Tutanchamon a jeho hrob Praha – Jak se rodí kniha

11 Naše škola pořádá různé akce a soutěže Třeba : Vánoční besídky, soutěž o nejhezčí vánoční strom, O nejhezčí velikonoční vajíčko, bowling, Superstar, dáma, piškvorky, ale také fotbalové, basketbalové a florbalové turnaje, turnaj ve stolním tenise a další různé soutěže a akce.

12 A to jsme my !


Stáhnout ppt "Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc."

Podobné prezentace


Reklamy Google