Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.20151.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.20151."— Transkript prezentace:

1 Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.20151 ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - jméno a příjmení Školní dílo Práci nelze dále šířit, veřejně prezentovat, kopírovat ani jinak upravovat.

2 Ahoj nyní vás provedu po naší škole Ahoj nyní vás provedu po naší škole Prosím vstupte

3 Začneme jídelnou Jídelna je vybavena přístroji na čip,které nám poskytují si vyzvednou a objednat obět. Jídelna je vybavena přístroji na čip,které nám poskytují si vyzvednou a objednat obět.

4 Učebny počítačů Máme zde dvě učebny počítačů.Do jedné chodíme procvičovat různá učiva. Máme zde dvě učebny počítačů.Do jedné chodíme procvičovat různá učiva. Druhá učebna nám slouží k učivu informatiky.

5 Učebna fyziky Učebna fyziky je používána i na hodiny chemie. Učebna fyziky je používána i na hodiny chemie. Je vybavena různou výbavou,kterou používáme dosti často. Je vybavena různou výbavou,kterou používáme dosti často.

6 Naše pohádková škola Na naší pohádkově vyzdobenou školu se podílela mnoho učitelů i žáků. Na naší pohádkově vyzdobenou školu se podílela mnoho učitelů i žáků.

7 kuchyňka Naše spolužačky které se dali,,na vaření” dostali novou moderní kuchyňku ve které kuchtí,občas i nám ale to bylo zatím je dvakrát Naše spolužačky které se dali,,na vaření” dostali novou moderní kuchyňku ve které kuchtí,občas i nám ale to bylo zatím je dvakrát

8 Ukončení prezentace Doufám že se vám moje preznetace líbíla a nenudily jste se,ale pokud ano tak se pozorně podívejte na další stranu.Naschledanou Doufám že se vám moje preznetace líbíla a nenudily jste se,ale pokud ano tak se pozorně podívejte na další stranu.Naschledanou

9


Stáhnout ppt "Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.20151."

Podobné prezentace


Reklamy Google