Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.2015."— Transkript prezentace:

1 Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.2015 1 ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava Iva Pejšová, Barbora Dušková Školní dílo Práci nelze dále šířit, veřejně prezentovat, kopírovat ani jinak upravovat.

2 Naše škola: ZŠ T.G. Masaryka Žižkova 50, 586 01 Jihlava

3 Obsah: 1) Úvod 2) Procházka školou 3) Fotogalerie 4) Nejnovější zařízení naší školy 5) Zdroje 6) Závěr Obrázek:1

4 Úvod: Kdysi: Dnes: Obrázek:2,3

5 Procházka školou: Do naší školy vedou 2 vchody, které jsou kontrolovány kamerami. Západní a východní křído školy je propojeno spojovací chodbou, na které jsou informace o škole, parlamentu a různé akce žáků. Je dostatečně široká na to, aby zde mohlo procházet mnoho žáků. Na spojovací chodbě můžeme vidět specializované učebny hudební výchovy a učebnu s knihovnou, která slouží i patro práci na interaktivní tabuli.

6 Fotogalerie: Výzdoba chodeb: Obrázek:3,4

7 Fotogalerie: Ostatní fotky: Obrázek:7,8,9

8 Nejnovější zařízení naší školy: Nově zařízená školní kuchyňka, jídelna a informační centrum. 11 – jídelna Obrázek: 10 - kuchyňka 12 – informační centrum

9 Zdroje: Čerpali jsme ze zdrojů, které nám poskytlo vedení školy. Obrázky:1-12 – jsou nafoceny třídou 8.B.

10 Závěr: Doufáme, že Vás naše škola v prezentaci inspirovala a brzy nás navštívíte, aby jste mohli porovnat naší školu s vaší. S pozdravem ZŠ T.G.M Žákyně Iva Pejšová a Barbora Dušková 8.A.


Stáhnout ppt "Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy. 12.4.2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google