Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje

2 ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci

3 O naší škole Jsme středně velká škola, v naší škole se učí 331 žáků v 17 třídách. Věnujeme se ekologii, třídíme odpad, sbíráme vybité baterie. Využíváme tři učebny s interaktivní tabulí V současnosti jsme díky projektu EU „Peníze školám“ vybudovali novou počítačovou učebnu

4 O naší škole Můžeme se pochlubit moderní jídelnou Každoročně připravujeme představení školního divadla.

5 Třída 6.A – Záložky do knihy

6 Kde nás najdete?

7 Město Lázně Bohdaneč Lázeňské město s více než 3000 obyvatel, ležící asi 10 km od Pardubic Lázně nabízejí slatinnou léčbu, elektroléčbu, tělocvik, masáže a inhalace. V sousedství se nachází evropsky významná lokalita Bohdanečský rybník a rybník Matka.


Stáhnout ppt "Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci."

Podobné prezentace


Reklamy Google