Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko."— Transkript prezentace:

1 Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII

2 Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko plné prosluněných čtvrtí Městečko plné prosluněných čtvrtí Městečko ležící v hezké přírodě mezi pastvinami Městečko ležící v hezké přírodě mezi pastvinami S 50 000 obyvateli žijícími v malých rodinných domcích S 50 000 obyvateli žijícími v malých rodinných domcích

3 Yeovil ŠKOLY Ve městě je několik škol. Ve městě je několik škol. Škola se nachází v severní části města mezi rodinnými domky. Škola se nachází v severní části města mezi rodinnými domky. Školu navštěvuje 1500 osob a má tři budovy, sportovní areály a mnoho zeleně. Školu navštěvuje 1500 osob a má tři budovy, sportovní areály a mnoho zeleně. Je tam také velké parkoviště. Je tam také velké parkoviště.

4 Yeovil ŠKOLNÍ PŘEDMĚTY Rozvrh se skládá z obvyklých předmětů, které jsou rozděleny podle obtížnosti v závislosti na schopnostech studentů. Rozvrh se skládá z obvyklých předmětů, které jsou rozděleny podle obtížnosti v závislosti na schopnostech studentů. Obvyklými předměty jsou anglická literatura, jazyky, matematika, zeměpis nebo dějepis a přírodní vědy. Obvyklými předměty jsou anglická literatura, jazyky, matematika, zeměpis nebo dějepis a přírodní vědy.

5 Yeovil VÝUKA Výuka v Anglii probíhá od 5 do 16 let. Žáci jsou rozděleni do 11 tříd. Výuka v Anglii probíhá od 5 do 16 let. Žáci jsou rozděleni do 11 tříd. Každý stupeň trvá jeden rok. Na konci každého stupně musí složit žáci zkoušku. Místo číselného hodnocení dostávají abecední: A,B,C,D,E,F / naše pětka. Každý stupeň trvá jeden rok. Na konci každého stupně musí složit žáci zkoušku. Místo číselného hodnocení dostávají abecední: A,B,C,D,E,F / naše pětka.

6 Yeovil VÝUKA Vyučování začíná v 8:30 ráno, školní hodiny mají 60 minut. Vyučování začíná v 8:30 ráno, školní hodiny mají 60 minut. Jsou různé, ale absolutně odlišné od hodin u nás. V hodinách se mluví a diskutuje. Jsou různé, ale absolutně odlišné od hodin u nás. V hodinách se mluví a diskutuje. Obvykle jsou tři hodiny dopoledne a dvě hodiny odpoledne. Obvykle jsou tři hodiny dopoledne a dvě hodiny odpoledne. Pauza na oběd je hodinu. Ve škole je jídelna a můžete si koupit něco k jídlu. Pauza na oběd je hodinu. Ve škole je jídelna a můžete si koupit něco k jídlu. Vyučování končí ve čtvrt na čtyři odpoledne. Vyučování končí ve čtvrt na čtyři odpoledne.

7 Yeovil ŽÁCI / UČITELÉ Učitelé se k žákům chovají mile. Myslím, že jsou vůči cizincům přizpůsobivější. Učitelé se k žákům chovají mile. Myslím, že jsou vůči cizincům přizpůsobivější. ČR moc neznají. ČR moc neznají. Učitelé jsou mladí i starší. Pokoušejí se naučit žáky obhajovat jejich názory. Učitelé jsou mladí i starší. Pokoušejí se naučit žáky obhajovat jejich názory. Domácí úkoly se rozebírají ve škole. Domácí úkoly se rozebírají ve škole.

8 Yeovil ŠKOLNÍ UNIFORMA

9 Yeovil POVĚST ŠKOLY Škola má vynikající pověst. To je v Anglii velmi důležité. Škola má vynikající pověst. To je v Anglii velmi důležité. Rodiče jsou neustále informováni o všem dění ve škole, telefonicky a psanou formou. Rodiče jsou neustále informováni o všem dění ve škole, telefonicky a psanou formou. Myslím, že škola je to dobrá, ale : Myslím, že škola je to dobrá, ale : „Všude dobře – doma nejlépe”


Stáhnout ppt "Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko."

Podobné prezentace


Reklamy Google