Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou"— Transkript prezentace:

1 ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou

2 I. Stupeň Ve přízemí této budovy jsou dvě místnosti určeny školní družině. V dolní části je také sborovna,WC, šatny,kabinet a jídelna. V prvním patře jsou tři třídy, které jsou přizpůsobeny výuce malotřídek a WC.

3 II.Stupeň V pod přízemí jsou šatny, kotelna a sborovna.
V přízemí je ředitelna , dvě třídy a kuchyňka. V prvním patře jsou dvě třídy a WC. Půdní prostory jsou využívány jako kabinety na pomůcky. K zadní části školy je přilehlé velké travnaté hřiště .

4 Naše školička má mnoho zájmových kroužků !
rybářský kroužek kroužek angličtiny kroužek němčiny aerobik DAP zdravotní kroužek keramický kroužek

5 Keramický kroužek Každý dává příbuzným dárky pod stromeček , ale nejhezčí dárky jsou ty co vyrobíte sami a třeba v naší keramické dílně . Keramický kroužek se přihlásil do soutěže „Duhová dílna“ a získal dotaci Kč na vybavení . Keramický kroužek vedou Vladimíra Prudká a Miluše Dudová .

6 Jezdíme i na výlety Naše škola pořádá mnoho krásných výletů .
Jednou ročně je den bez rozvrhu , to si každá učitelka vybere výlet a děti se rozhodnou kam pojedou . Tento rok jedeme do školy v přírodě na Petrovu boudu v Krkonoších.

7 Historie Ministerstvo školství a národní osvěty zřídilo v Kostomlatech státní měšťanskou školu. Ve školním roce 1907 – 1908 měla škola 202 žáků. V roce 1912 měla již 252 žáků. Dnes má škola asi 96 žáků.

8 Učitelé Paní ředitelka Jana Kudláčková učí Občanskou výchovu.
Paní učitelka Miluše Dudová učí dějepis , rodinou výchovu , zeměpis a literaturu . Paní učitelka Helena Klementová učí matematiku , fyziku a praktické činnosti . Paní učitelka Jarmila Palicová učí německý jazyk , informatiku a tělocvik . Paní učitelka Alena Taüberová učí přírodopis a výtvarnou výchovu . Paní školnice Vlaďka Prudká

9 To nejlepší na škole – prázdniny!
Podzimní prázdniny: – Vánoční prázdniny: – Pololetní prázdniny: Jarní prázdniny: – Velikonoční prázdniny: – Letní prázdniny: –

10 Žáci naší školy ! Žáci naší školy jsou velice aktivní . Účastní se mnoho soutěží např.: §11:55 , Bořeňská čarodějnice a život bez Drog . A naši školu mají velmi rádi !

11 Kontakty adresa školy ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou Světecká Kostomlaty pod Milešovkou ová adresa školy Autor : Pavlína Tandlerová


Stáhnout ppt "ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou"

Podobné prezentace


Reklamy Google