Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

7.5.2010.  ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "7.5.2010.  ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského."— Transkript prezentace:

1 7.5.2010

2

3  ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského muzea.  K 1.červnu 1980 byla škola přestěhována do nové budovy na ulici Záhuní, zkušební provoz začal 2.6.1980. Tentýž den začal i provoz ve školní jídelně.

4  ZŠ a MŠ Frenštát p.R., Záhuní 408 se prezentuje jako škola s výrazným sportovním zaměřením.Od 6.ročníku máme zřízeny sportovní třídy s rozšířenou výukou TV.  Probíhá zde kvalitní jazyková výuka angličtiny, němčiny i ruštiny ve vybavených jazykových učebnách. V jedné z nich je místěna interaktivní tabule, kterou využívají i učitelé jiných předmětů.Jazyková výuka je podpořena prací v dalším mezinárodním projektu škol Comenius / Německo, Maďarsko,ČR / a výjezdy do těchto zemí s možností komunikace a procvičování německého a anglického jazyka.  Výuka většiny předmětů probíhá v dobře zařízených speciálních učebnách ( chemie, fyzika, přírodopis, renovovaná učebna cvičné kuchyňky, literární učebna s žákovskou knihovnou, učebna výtvarné výchovy, zeměpisu a dvě pracovny počítačové techniky) připojených k internetu,vybavených data projektory a moderní audiovizuální technikou.

5

6

7

8

9

10

11  Vedení školy děkuje všem organizátorům a učitelům, kteří se podíleli na náročné přípravě, zejména paní zástupkyni Poláchové, paní učitelce Adamčíkové a Gurášové a také našim pilným žákům.  Rodičům, bývalým zaměstnancům i ostatním příznivcům školy děkujeme za nádhernou atmosféru, kterou vytvořili při sledování akademie a podpořili tak výkony účinkujících.  Mgr. Karla Stiborková


Stáhnout ppt "7.5.2010.  ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského."

Podobné prezentace


Reklamy Google