Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší."— Transkript prezentace:

1 Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší je Marie, které je již 18.

2 Tereza Radoušová Tereza má 7 let a chodí do 1. třídy Základní školy Uherský Ostroh. Má ráda hlavně malování a zvířátka.

3 Petr Pliska Mám 16 let chodím do 9. třídy Základní školy Uherský Ostroh. Mám rád hlavně počítače, a proto jsem vytvořil tuto prezentaci, a proto se hlásím na střední školu počítačového zaměření.

4 Lukáš Borkovec Má 16 let a chodí do 9. třídy. Má rád fotbal- hraje za FK Uherský Ostroh.

5 Milan Borkovec Má 17 let a chodí do 1. ročníku na obor truhlář. Má rád fotbal- hraje za FK Uherský Ostroh. Jeho oblíbena hudební skupina je Fuerza Arma.

6 Marie Borkovcová Je jí 18 let a chodí do 2. ročníku praktické školy. Mezi její koníčky patří plavání a psi.


Stáhnout ppt "Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší."

Podobné prezentace


Reklamy Google