Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA."— Transkript prezentace:

1 DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA

2 DOMOV PRO SENIORY – příspěvková organizace Domov pro seniory je moderní zařízení, jehož provoz byl zahájen v srpnu 2002. Naší snahou je zajistit našim uživatelům prožití klidného a důstojného stáří. Poskytovat odbornou zdravotní, ošetřovatelskou a sociální péči. Zřizovatel: Město Blatná Kapacita: 89 lůžek Žádosti k 31. 8. 2010: 147 žádostí

3 JIŽNÍ POHLED NA BUDOVU NAŠEHO DOMOVA

4 RECEPCE

5 JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ Každý pokoj je vybaven elektrickým polohovacím lůžkem, nočním stolem, židlí, podnožkou ke křeslu, nočním stolkem, šatní skříní, prádelníkem, stolem, židlí nebo polokřeslem, event. pojízdným křeslem, stropním světlem a lampičkou zabudovanou v poličce.

6 JEDNOLŮŽKOVÝ POKOJ Na každém pokoji i toaletě je signalizační zařízení s výstupem v pracovně sester. S oučástí každého pokoje je také přípojka na společnou anténu na příjem televizního signálu. Uživatel si může pokoj na vlastní náklady dovybavit drobným nábytkem, obrazy, soškami, apod.

7 SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ Jednolůžkové pokoje mají samostatné sociální zařízení (sprchový kout a WC v bezbariérovém provedení). Ve II. a III. podlaží je také společná koupelna s masážní vanou.

8 Dvoulůžkové pokoje jsou pouze na II. podlaží a jsou vybaveny obdobně jako pokoje jednolůžkové. Na každém podlaží se nacházejí manželské apartmány. DVOULŮŽKOVÝ POKOJ

9 Elektrická polohovací lůžka jsou vybavena antidekubitní matrací a lůžkovinami (prošívaná deka a polštář; vše plněno dutým vláknem).

10 STRAVOVÁNÍ V DOMOVĚ Uživatelům zajišťujeme celodenní stravování formou teplé a studené kuchyně - snídani, oběd, odpolední svačinu a večeři. Uživatelé domova se mohou stravovat na společné jídelně v přízemí, v malých jídelnách na podlažích nebo na svém pokoji.

11 REHABILITAČNÍ PÉČE

12 ZÁJMOVÁ ČINNOST Domov nabízí různé možnosti využití volného času uživatelů (např. kreslení, šití, pečení, výlety, besedy, hudební vystoupení apod.).

13 ZÁJMOVÁ ČINNOST Zdobení hnětýnek PC kurz v domově

14 SPOLEČENSKÉ AKCE Domov pořádá pravidelné kulturní a společenské akce (např. oslava masopustu, Blatenská rolnička, posvícení, opékání buřtů apod.) ‏.

15 BLATENSKÁ ROLNIČKA

16 DĚKUJEME ZA SHLÉDNUTÍ NAŠÍ PREZENTACE.


Stáhnout ppt "DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA."

Podobné prezentace


Reklamy Google