Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt."— Transkript prezentace:

1 ÚSTAV SOCIÁLNÍ PÉČE A PEČOVATELSKÝCH SLUŽEB – NÁJEMNÍ BYDLENÍ PRO SENIORY RAČETICE

2 POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt je přístupný ze společné chodby, kde je společenská místnost a zázemí personálu, který zde drží nepřetržitou službu.

3 Každý byt je vybaven ložnicí s televizorem, kuchyňským koutem, kde je umístěna lednice, mikrovlnná trouba, indukční elektrická plotýnka a varná konvice. Součástí každého bytu je koupelna s WC, sprchovým koutem a umyvadlem. Vše je přizpůsobeno pro tělesně postiženého uživatele. Každý uživatel má možnost obhospodařovat dostupnou zahrádku, která je v bezprostřední blízkosti dvojdomku.

4 Všem seniorům je povoleno, při dodržení vnitřního řádu areálu chovat svého domácího mazlíčka, kouřit a požívat alkoholické nápoje. Bez omezení mohou ubytovaní využívat rehabilitační objekt s bazénem, tělocvičnou, saunou se zázemím, venkovní hřiště nebo kulturní sál s příležitostným barem, krbem a knihovnu + internetovou kavárnu, půjčovnu kol, sportovních potřeb a zemědělského nářadí.

5 V areálu lze využít několik altánů pro pořádání individuálních akcí, mnoho míst s posezením na lavičkách v kruhu svých nových přátel a nebo spoustu společenských akcí pořádaných ve společenském sále. Pohyb v obci Račetice je bez monitorování. Individuální vycházky a odjezdy mimo obec a do jejího okolí jsou z důvodu bezpečnosti zaznamenávány a pro takové výlety je k dispozici seniorům zapůjčený inteligentní náramek pro přivolání pomoci v bezprostředním ohrožení života.

6 V areálu je k dispozici praktický lékař, psychiatr a zubní dentista
V areálu je k dispozici praktický lékař, psychiatr a zubní dentista. Dále také fyzioterapeut a ergoterapeut.

7 Možnost ostatních služeb: 1
Možnost ostatních služeb: 1. Kondiční, rehabilitační a oddechové – bazén, sauna, vířivka, parní lázeň, solárko 2. Kadeřník 3. Pedikúra 4. Praní osobního prádla 5. Kulturní a společenské akce 6. Půjčovna kol 7. Půjčovna grilu, zahradních stolů a židlí 8. Doprava miniBus k lékaři nebo za nákupy

8 Cena za měsíc: Ubytování – 4. 500,- Stravování – 4
Cena za měsíc: Ubytování – 4.500,- Stravování – 4.800,- Režijní náklady – 1.200,- Další služby – 300,- Celkem – ,-

9 Obecné principy (zásady) poskytované sociální služby: - Individuální přístup ke každému klientovi - Respekt k soukromí klienta i k jeho názorům - Podpora klienta v jeho sociálním začlenění a v jeho vnitřním růstu - Provázení klienta v jeho konkrétní životní situaci - Podpora v udržování dobrého vztahu s rodinou, s přáteli, apod. - Péče kvalifikovaného personálu a dobrý pracovní tým - Příznivé sociální klima - Sociální a právní péče

10 CO NESMÍ CHYBTĚT NAŠIM ZAMĚSTNANCŮM - Spolehlivost - Pracovitost - Vstřícnost - Schopnost dalšího vzdělání - Asertivita - Přátelský přístup - Laskavost - Ohleduplnost - Ochota - Tolerance - Vnímavost - Odpovědnost - Empatičnost

11 Počet zaměstnanců na směnu: Denní směna. -1 zdravotní sestra
Počet zaměstnanců na směnu: Denní směna -1 zdravotní sestra zdravotničtí asistenti pracovníků sociálních služeb Noční směna -1 zdravotní sestra pracovníci v sociálních službách

12 POČET ZAMĚSTNANCŮ – PLATOVÉ TŘÍDY Personální. 1…………………………………. 10
POČET ZAMĚSTNANCŮ – PLATOVÉ TŘÍDY Personální 1………………………………….10. Účetní, ekonomka 2………………………………….10. Sociální pracovník 1………………………………… Vrchní sestra 1………………………………….12. Zdravotní sestry 5…………………………………..10. Zdravotnický asistenti 3…………………………………….9. Pracovník sociální péče 24………………………………… Fyzioterapeut 1………………………………….…7.–11. Vychovatelé 2………………………………….… Kuchaři 6…………………………..……… Skladník 1…………………………………… Údržbář 1…………………………….……… Řidič 1…………………………………… Úklid …………………………………… Prádlo …………………………………….1.-3.

13 PLÁNOVANÉ OTEVŘENÍ PRO KLIENTY ŘÍJEN 2014

14 www.domov-pro-seniory.eu Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "POPIS AREÁLU Ubytování představuje 12 rodinných dvojdomků vždy se sedmi 2 až 3 lůžkovými byty přístupnými vchodem situovaným do středu areálu. Každý byt."

Podobné prezentace


Reklamy Google