Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží."— Transkript prezentace:

1

2  Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží. Zázemí školy i okolí poskytuje možnosti pro efektivní využití volného času. Studenti využívají klubovnu s televizí, DVD, video, počítačovou učebnu.  V roce 2010 byly pokoje vybaveny novým nábytkem (stoly, židle, šatní skříně, válendy s úložným prostorem, poličky).  V roce 2014 vznikl nový letecko-modelářský kroužek viz web SŠT.  Studenti se mají možnost celoročně zapojovat do turnajů a soutěží v sálové kopané, stolním fotbalu, odbíjené a basketbalu dvojic, stolním tenisu, dámě, šachu, silovém trojboji, nohejbalu, střelbě ze vzduchovky, kuželkách, znalostech společenského chování. Ubytovaní studenti mají k dispozici bezdrátový příjem internetového signálu WIFI.  Ubytování je pro chlapce i děvčata ve třílůžkových pokojích.  Cena za ubytování činí 980,- Kč/měsíc.  Stravování mají ubytování studenti přímo v budově domova mládeže.  Cena za celodenní stravu (snídaně, oběd večeře, svačinky) činí 82,-/den.  Další informace poskytne Radoslav Górecki – vedoucí vychovatel DM SŠT Opava.  na tel.čísle 555 538 108 nebo 739 498 985 DOPORUČUJEME NAVŠTÍVIT WEBOVÉ STRÁNKY NAŠÍ ŠKOLY: DOMOV MLÁDEŽE  http://www.sst.opava.cz

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21


Stáhnout ppt " Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží."

Podobné prezentace


Reklamy Google