Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin."— Transkript prezentace:

1 PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD

2 VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin in Gsies.

3 SLOUŽÍ K DUCHOVNĚ- REKREAČNÍM POBYTŮM  rodin  a dalších společenství  farností  mládeže

4 PASTORAČNÍ ZAMĚŘENÍ Správu domu zajišťuje katolický kněz spolu se dvěma pastoračními pracovníky. Zaměření domu je vhodným prostředím k prohloubení vztahů mezi účastníky pobytů i duchovním aktivitám ubytovaných.

5 ZÁZEMÍ DOMU Každý pokoj má 5 – 6 lůžek a další vybavení. Dům je v provozu celoročně s ubytovací kapacitou 50 lůžek.

6 KDE JSOU DVA ANEBO TŘI… Kaple s Eucharistií je místem pro ztišení a setkání se s Pánem.

7 JEDEN BEZ DRUHÉHO NEJSME NIC Pro společná setkání je k dispozici jídelna, společenská místnost, klubovna s knihovnou a televizí.

8 DALŠÍ VYŽITÍ K odpočinku je možné využít také venkovní terasu, hernu s kalčem, pinpongové stoly a různé stolní hry.

9 HLAD JE NEJLEPŠÍ KUCHAŘ… V zařízené kuchyni je možno připravit jídlo pro 50 osob. …a paní Saša nejlepší kuchařka…

10 VYSOKOHORSKÁ TURISTIKA Dům Velehrad se nachází v rozsáhlé oblasti Dolomit. Nádherná scenérie nabízí nepřeberné množství značených vysokohorských turistických tras.

11 ADRENALIN PRO NÁROČNÉ Díky zajištěným cestám můžete podniknout zajímavé túry. Lezecké cesty umožňují výstupy po náročných skalních stěnách a hřebenech.

12 ANI ZIMA NÁS NEZASKOČÍ SKI areály v okolí St. Martina nadchnou i nejnáročnější lyžaře. V zimě na vás v Dolomitech čekají upravované běžecké stopy.

13 ZASTAVENÍ S FOTOAPARÁTEM

14 DOLOMITY NEJEN PRO SPORTOVCE Na své si přijdou i zájemci o poznání bohatých památek a kulturních zvyklostí Jižního Tyrolska.

15 KUDY K NÁM Jednou z možných variant je cesta: Wien, Graz, Klagenfurt, Villach, sjezd na Salzburg, Lienz, Dobbiaco. Dalším městem, který vás uvítá v údolí Valle di Casies, je Monguelfo. Směrem na S. Magdalena projedete přes vesnici S. Martino in Casies, ve které se náš dům nachází.

16 KONTAKT P. Antonín Hráček, prefekt Pastoralzentrum Velehrad Lahn Nr. 6 I-39030 St. Martin in Gsies (BZ) ITALIA tel./fax: 0039/0474 978 425 VoIP tel.: 587 207 001 e-mail: info@pdvelehrad.czinfo@pdvelehrad.cz Internet: http://pdvelehrad.czhttp://pdvelehrad.cz


Stáhnout ppt "PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin."

Podobné prezentace


Reklamy Google