Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu."— Transkript prezentace:

1 Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu horu a skiareál se skokanskými můstky. Ve vzdálenosti 400 metrů od pensionu je stanice čtyřsedačkové lanovky, běžecké tratě, tenisové kurty, koupaliště, minigolf a velká řada restaurací a obchodů.

2 V našem Pensionu Vám nabízíme celoroční ubytování, kde si můžete vybrat ze dvou až pětilůžkových apartmánů s veškerým příslušenstvím a TV se satelitními programy. Naší specialitou je nabídka ubytování ve velkých bytech s vybavenými kuchyněmi, krbem, terasou nebo balkónem. V pensionu máme zároveň velkou společenskou místnost s barem. Po náročném dni jistě oceníte možnost relaxovat v našem krytém bazénu 6×3m, který je ubytovaným hostům plně k dispozici. V okolí našeho pensionu je možné lyžování, snowboarding, výlety po Krkonoších či jízda na kole do Jizerských hor nebo Českého ráje.

3 Společenská místnost se nachází v přízemí. V této místnosti se podávají snídaně a je pouze pro návštěvníky pensionu. Místnost je určena kromě snídaní pro příjemné posezení u krbu, sledování TV nebo k jiným společenským zálibám. Pokud si přivezete Vaše oblíbená DVD – je zde k dispozici DVD přehrávač.

4 Věříme, že i Vy budete u nás velmi spokojeni tak jako naši stálí klienti a že pro Vás uděláme vše proto, aby Vaše dovolená byla pro Vás příjemným prožitím volna.


Stáhnout ppt "Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu."

Podobné prezentace


Reklamy Google