Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

První Vltavská Realitní s.r.o. PROJEKTY V BULHARSKU.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "První Vltavská Realitní s.r.o. PROJEKTY V BULHARSKU."— Transkript prezentace:

1 První Vltavská Realitní s.r.o. PROJEKTY V BULHARSKU

2 Projekty v Bulharsku projekty nemovitostí na pobřeží Černého moře přístav Sveti Vlas projekty nemovitostí v lyžařských střediscích projekty nemovitostí – golf

3 Projekty nemovitostí na pobřeží Černého moře SAINT VLAS ETARA TOP MONASTERY 2 LAZUR 3-SV VLAS ARENA SUNNY BEACH AZZURRO COLISEUM

4 ETARA Komplex je rozdělen do dvou částí Etara I. A Etara II. Etara I. Je navržený ve stylu „Starý Bulharský Dům„ je lokalizovaný na mořských pobřezích, jen 20 m od moře. Obyvatelé mohou využít restaurace, klavírní bar, 30 m bazén, dětský bazén, masáže, kadeřníka atd.

5 ETARA Etara II. Je lokalizovaný jako jediný 130 m od břehu, nad objektem Etara I. Byty a domy jsou rozmístěny kolem vodního kanálu.

6 TOP Komplex je lokalizován na pláži vedle Vega vesnice. Top má 28 bytů zahrnující dvě-, tři- a čtyři místnosti a jeden mezonet o ploše od 62 do 119 m2 a pět bytů typu mezonet o velikosti 176 m2.

7 TOP V severní části komplexu je otevřené prostranství parkoviště a rampy pro dětské kočárky a kolečkové brusle. Atraktivní alpineums se skládá z květinových záhonů, kamenných vodních kohoutků, dřevěného podloubí. Komplex má plavecký bazén a rybí restauraci pro 38 lidí.

8 MONASTARY 2 V roce 2008 bude uveden do provozu jeden z nejluxusnějších komplexů Manastera 2. Komplex je lokalizován na pláži mezi Manastera 1 a Dolce Vita. Jeho 120 bytů je chráněno důmyslnými moderními materiály pro tepelnou a hydro izolaci.

9 MONASTARY 2 Všechny byty jsou vybaveny kabelovou TV a připojení na internet. Stavby s více než 4 podlaží budou mít výtahy. Komplex bude vybaven systémem ústředního topení.Vodní bar s venkovními terasy bude lokalizovaný nad hlavním plaveckým bazénem. Volná vesnice bude poskytovat příležitosti k vodní relaxaci, sportu a zábavě. Obchody budou umístěny v hlavní budově vesnice.

10 LAZUR 3 – SV VLAS Umístěný blízko druhé řady od St Vlas, přibližně 3 km severně od Sunny Beach. Toto je třetí fáze z populární Lazur komplexů, který je částí slavných Dinevi rekreačních objektů. Stává z 19 bytů, které mají vlastní bazén. Hlavní výhodou tohoto Lazur komplexu je, že klientům umožní maximální soukromí.

11 LAZUR 3 – SV VLAS A přesto samozřejmě, vy můžete používat jakékoliv zařízení. Všechny byty jsou nezařízené a mají dlážděnou podlahu. Umístění Lazur 3 je pár kroků od pláže a přístavu.

12 AZZURRO Komplex zahrnuje dvě oddělené 4-podlažní budovy s přízemními prostory a podkroví. Design bytů je standardní, -obývací pokoj s kuchyní, jedna / dvě ložnice v závislosti na patře. Velké balkony s panoramatickým výhledem na moře, obyvatelé mají k dispozici plavecký bazén a letní bar.

13 COLISEUM Coliseum je první komplex z dílny “Dinevi ” na Sunny Beach. 7-podlažní budova připomínající Římský coliseum je umístěné v centru rekreačního střediska v bezprostředním okolí Variete Baru. Zahrnuje 60 bytů. První podlaží má jedenáct obchodů. Komplex má restauraci, noční bar, recepční stůl, bazén a obezděné parkoviště.

14 POPOROVO GRAND MANASTERY V květnu roku 2006 firma Dinevi začala s výstavbou Grand Monastery ve středisku Pamporovo. Tento projekt se rozprostírá na ploše 50.000 m2 z toho 330 apartmánů, hotelová sekce, 10 restaurací, catering, noční bar,piano bar, dva bazény, lázeňské centrum, obchody, bowling, lyžárna, parkoviště atd. Komplex bude dokončen v prosinci 2007.

15 MONASTERY 3 Výstavba zahrnuje tři amphitheatrically navrhnuté domy jsou spojené teplou chodbou s eskalátorem. Každý má panoramatický výhled na hory. Komplex má 100 bytů, které mají kuchyň, jednu, dvě nebo tři ložnice v závislosti na ploše. Všechny jsou s krbem, kabelovou TV. Lázeňské centrum, krytý bazén, sauna.

16 SOFIA MONASTERY 2 Monastery 2 je v blízkosti Monastery 1 vpravo od Simeonovy lanovky v Sofii. Z architektonického pohledu je tento komplex kopie prvního, včetně designu a pater se 103 apartmány.

17 VITA Obytný komplex Vita je lokalizovaný pouze 15 minuty od centrální Sofia, u nohy Hory Vitosha. Je to třetí volná vesnice v kapitálu firmy Dinevi’. Dvou-, tří- a čtyř pokojové byty s terasovitými balkony od 55 do 67 m2 pro dvoupokojové byty,od 77 do 88 m2 pro třípokojové byty a od 106 do 119 m2 pro čtyř pokojové byty. Všechny byty mají krb a kabelová TV přípojku.

18 IHTIMAN GOLF COUTRY Minulé roky se zvýšil zájem ze strany zahraničních zákazníků na koupi bytů na golfových hřištích. Nyní, Bulharsko má tři existující a provozní golfová hřiště. V začátku roku 2006, spustila Společnost Sofia Dinevi, výstavbu bytů a domů na golfových hřištích v Sliven a Ihtiman.


Stáhnout ppt "První Vltavská Realitní s.r.o. PROJEKTY V BULHARSKU."

Podobné prezentace


Reklamy Google