Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DM Lovosická a Dittrichova

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DM Lovosická a Dittrichova"— Transkript prezentace:

1 DM Lovosická a Dittrichova
Domov mládeže Lovosická (vlevo) a Dittrichova poskytuje ubytování studentkám středních a vyšších odborných škol.

2 DM Lovosická a DM Dittrichova dále také zabezpečují výchovnou vzdělávací činnost, školní stravovaní a snaží se vést žákyně k plnohodnotnému využívání volného času.

3 DM Lovosická se nachází na Střížkově nedaleko zastávky metra
DM Lovosická se nachází na Střížkově nedaleko zastávky metra. Objekt se skládá ze dvou budov. Byl postaven v polovině 80. let a původně měl sloužit jako moderní hotelový dům pro zdravotnický personál. Výstavba plánovaného nemocničního areálu však byla pozastavena, a proto od roku 1985 funguje jako domov mládeže.

4 Na DM Lovosická je možno se ubytovat na jednolůžkových anebo dvoulůžkových pokojích s plně vybaveným sociálním zařízením. Na každém patře se navíc nachází společenská místnost s televizí a nově zrekonstruovanou kuchyňkou (lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice a topinkovač).

5 Žákyně se mohou stravovat v přilehlých prostorách DM Lovosická
Žákyně se mohou stravovat v přilehlých prostorách DM Lovosická. Naskýtá se možnost využívat i hřiště, které se nachází v areálu DM. K dispozici je i počítačový koutek s připojením na internet, knihovnou, zrcadlovou tělocvičnou, společenskou místností s klavírem a vybavením pro výtvarné a rukodělné činnosti. Připojení k internetu je možné i na pokoji.

6 DM Dittrichova se nachází nedaleko vltavského nábřeží v krásné ulici lemované domy z první republiky a Rakouska-Uherska. Sama budova byla postavena v roce 1921 a prošla si řadou rekonstrukcí. Ta poslední se konala mezi lety 2000 – 2001 a lze ji považovat za největší. Byly vybudovány ubytovací jednotky s vlastním sociálním zařízením. Budova slouží jako internát od 30. let minulého století.

7 Pokoje na DM Dittrichova mají k dispozici plně vybavené sociální zařízení. Na každém patře je lednička a varná konvice. V přízemí se nachází kuchyňka (mikrovlnná trouba, plotýnka, toastovač).

8 Stravovat se je možno v jídelně v suterénu budovy
Stravovat se je možno v jídelně v suterénu budovy. Žákyně mohou využívat dvojici společenských místností s televizí. K dispozici jsou také dvě hudební zkušebny vybavené klavíry, knihovnou, počítačovou místností, místností vybavenou dvěma posilovacími stroji a gymnastickými míči. Připojení k internetu je možné i na pokoji. DM Lovosická a Dittrichova ve spolupráci s volnočasovými zařízeními umožňuje žákyním a studentkám rozsáhlé možnosti plnohodnotného využívání volného času formou svobodně volených zájmových aktivit.


Stáhnout ppt "DM Lovosická a Dittrichova"

Podobné prezentace


Reklamy Google