Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí."— Transkript prezentace:

1 Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí

2 Při vstupu Vás přivítá reminiscenční koutek, který vznikal postupně za přispění obyvatelů, jejich blízkých, známých a zaměstnanců Geriatrického centra. Vydáte-li se po schodech nahoru, dojdete na ošetřovatelské oddělení.

3 Na ošetřovatelské oddělení jsou přijímáni především klienti, kteří jsou upoutáni na lůžko a klienti imobilní. Jsou zde vícelůžkové pokoje a jeden jednolůžkový. Mimo jiné je tu také sesterna a návštěvní místnost, která zároveň slouží jako odpočinková místnost pro personál.

4 Půjdete-li od vchodu rovně, po levé straně minete občerstvení a otevře se před Vámi prostorná členitá hala, jejíž součástí je jídelna a odpočinkový prostor s televizí.

5 Z ochozů kolem haly se dostanete do dalších pokojů domova pro seniory. Po jejím průchodu máte možnost nahlédnout do malé dílny a do společenské místnosti. Najdete zde také ordinaci lékaře, pedikérku a kadeřnici.

6 Budete-li pokračovat dál, dostanete se do Domu s pečovatelskou službou. U našeho posledního reminiscenčního koutku naleznete kancelář pečovatelek. Ve dvou patrech je 20 bytů, knihovna, společná kuchyňka a místnost pro odpočinek klientů Denního stacionáře. Budete-li pokračovat dál, dostanete se do Domu s pečovatelskou službou. U našeho posledního reminiscenčního koutku naleznete kancelář pečovatelek. Ve dvou patrech je 20 bytů, knihovna, společná kuchyňka a místnost pro odpočinek klientů Denního stacionáře.

7 Krátká návštěva našich hygienických zařízení.

8 Procházku ukončíme u našich ukřičených papoušků a tichých rybiček. Nashledanou…


Stáhnout ppt "Procházka Geriatrickým centrem Týniště nad Orlicí."

Podobné prezentace


Reklamy Google