Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových."— Transkript prezentace:

1 1 Netopilová Simona 4.I

2 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových tratích. Na své si zde přijdou nejen začátečníci, ale i zkušení lyžaři, či snowboardisti. Čekáme na Vás.

3 3 Nabídka zájezdů Hinterstoder Tyrolsko – stubai Štýrsko – schladming Salcbursko – údolí gasteinu

4 4 Hinterstoder Ideální podmínky pro zkušené i začínající paraglidisty. Jsou připravené 3 startovací plochy a 1 přistávací plocha. Pokud však ještě nelétáte na paraglidu a máte zájem si toto vyzkoušet chystáme pro Vás tandemové lety (s rakouským pilotem). Dále nabízíme tenisovou halu, obchody,půjčovny sportovního vybavení,restaurace, diskotéky, bazény.

5 5 Ubytování : Dvoulůžkové pokoje jsou plně vybaveny, se sprchou a WC. Čtyřlůžkové a šestilůžkové pokoje mají patrové postele. Čtyřlůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha a WC). Šestilůžkové pokoje mají sociální zařízení společné na patře. Upozorňujeme, že ubytování je vhodné jen vyloženě na přespání a může zejména v šestilůžkových pokojích působit poněkud stísněně. V pokojích je však čisto a teplo. Ručníky a veškeré hygienické potřeby je nutné si dovézt s sebou.

6 6 Fotogalerie:

7 7 Tyrolsko – stubai Stubaiský ledovec patří k největším a nejkvalitnějším oblastem ledovcového lyžování v Rakousku. Na stubaiském ledovci si za své peníze užije každý. Milovníci dlouhých řezaných oblouků na carvingových lyžích i snowboardech sjíždějí pět širokých a upravovaných plání s délkou okolo dvou kilometrů, lyžařští klasici dávají přednost čtyřem stejně dlouhým, ale užším sjezdovkám, na kterých se často mění směr i sklon. Mezi tím vším jsou ještě krátké prudké svahy, které nikdo neupravuje a na kterých se dá učit technika jízdy v hlubokém sněhu.

8 8 Ubytování : Dvou až osmilůžkové pokoje se sprchou a WC, ve většině pokojů patrové postele, povlečení k dispozici (klient povléká sám). Ručníky a veškeré hygienické potřeby je nutné si dovézt s sebou, stejně tak i přezůvky. K dispozici dále jídelna, společenská místnost s kabelovou TV, klubovna, místnost pro stolní tenis, terasa a sauna (za poplatek).

9 9 Fotogalerie:

10 10 Štýrsko – schladming Světoznámá lyžařská oblast rakouských Alp. Sjezdovky všech stupňů obtížnosti, vybavení na nejvyšší úrovni, včetně zařízení na výrobu umělého sněhu. Celkem 80 lanovek a vleků, 160 km lyžařských tratí Přímo z centra vede lanovka na Planai. Možnost večerního lyžování (není v ceně skipasu), bruslení, plavání v krytém bazénu a dalších aktivit. Pro běžkaře jsou připraveny desítky kilometrů upravovaných tras. Lyžařská sezona trvá do poloviny dubna.

11 11 Ubytování : Dvou až osmilůžkové pokoje se sprchou a WC, ve většině pokojů patrové postele, povlečení k dispozici (klient povléká sám). Ručníky a veškeré hygienické potřeby je nutné si dovézt s sebou, stejně tak i přezůvky. K dispozici dále jídelna, společenská místnost s kabelovou TV, klubovna, místnost pro stolní tenis, terasa a sauna (za poplatek).

12 12 Fotogalerie :

13 13 Salcbursko – údolí gasteinu Světově proslulé lázeňské středisko ležící v gasteinském údolí připravuje pro své návštěvníky bohatou nabídku: jedinečnou kombinaci sportu, zdraví a kultury. Co se týče lyžařských možností, které nás zajímají nejvíc, nabízí středisko více než 50 lanovek a vleků a bezmála 200 km sjezdovek od lehkých tratí až po náročné.

14 14 Ubytování : Dvou a čtyřlůžkové pokoje se sprchou a WC, všude patrové postele s povlečením (klient povléká sám). Ručníky a veškeré hygienické potřeby je nutné si dovézt s sebou, stejně tak i přezůvky. K dispozici dále jídelna, společenská místnost s TV a videem, klubovna s krbem, občerstvení, místnost pro stolní tenis a stolní fotbal, terasa a sauna (za poplatek).

15 15 Fotogarelie :

16 16 Použité materiály : Internetové stránky Nabídka zájezdů CK Tušla


Stáhnout ppt "1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových."

Podobné prezentace


Reklamy Google