Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL."— Transkript prezentace:

1 WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL

2 Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní náplní je výuka aerobiku, powerjogy, jogy, Pilates, zumby a základů sportovních masáží. Koncepce kurzu je vytvořena tak, aby se obecná zdatnost účastníků (úplní začátečníci až středně pokročilí) zvyšovala díky kondičním formám cvičení, které jsou vhodně doplněny o regenerační a relaxační techniky. Fakultativně jsou v náplni i plážové hry (např. volejbal, ringo, petanque), pěší turistika, výlet autobusem do přístavu Rab (cca za 50,-Kč) a polodenní výlet lodí po okolních ostrovech (cca 100 Kun). WELLNESS kurz je zařazen mezi výběrové kurzy pro všechny studenty JU pod zkratkou KTS/KWEL Kurz je pořádán v kempu San Marino v Loparu na severovýchodě ostrova Rab, podél 1,5 km dlouhé písčité pláže, zvané „Rajská pláž“. Od města Rabu je vzdálen 13 km. V kempu je vlastní infrastruktura – prodejna potravin, restaurace, diskoklub, směnárna, sport.areál (hřiště, antuk.kurty, stolní tenis, pláž.volejbal, tobogány) a soc.zařízení.

3 Ubytování při těchto kurzech je v kempu San Marino v obytných karavanech a stanech CK Viktoria se stanovými předsíněmi (cca 16-20 m2) Jedná se o čtyřlůžkové až pětilůžkové karavany a stany s možností přistýlky ve stanové předsíni. Lůžka jsou molitanová s uspořádáním 2+2, vybavená dekami a malými polštářky. Ve stanové předsíni karavanu je vybavená kuchyňka, jejíž výbava je shodná s kuchyňkou ve stanech. Ve výbavě karavanů není z hygienických důvodů povlečení, tzn. prostěradlo na matrace a povlečení na deku a malý polštář si klienti musí dovést vlastní.

4 V celkové ceně je zahrnuto: ubytování, pobytová taxa, poplatky za elektřinu, doprava, pojištění léčebných výloh v zahraničí (uzavřeno u ČSOB, typ D), služby delegáta. V ceně je i půjčovné za materiál KTVS, který máte na tomto kurzu k dispozici a náklady spojené s provozováním skupinového cvičení v kempu. V ceně naopak není zahrnuto: jakékoliv stravování a kapesné, pokuty za případné poškození karavanu, jeho zařízení, nebo jeho špatný závěrečný úklid. Výlet autobusem do přístavu Rab (cca za 50,-Kč) a polodenní výlet lodí po okolních ostrovech (cca 100 Kun). Těšíme se na Vaši účast


Stáhnout ppt "WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL."

Podobné prezentace


Reklamy Google