Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou"— Transkript prezentace:

1 Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou
Rekreační areál Kristýna v Hrádku nad Nisou se nachází v severní části okresu Liberec, nedaleko místa, kde se setkávají hranice České republiky, Německa a Polska. Nejbližším městem je Hrádek nad Nisou. Město je snadno dostupné jak osobním automobilem, tak autobusem nebo vlakem. Rekreační areál Kristýna Vám nabízí prožití příjemných chvil u jezera s čistou podzemní vodou. Vodní plocha má přibližně 14 hektarů, největší hloubka je 28 m. Ke slunění jsou připraveny písčité a travnaté pláže. Jezero leží uprostřed zeleně a dny strávené na jeho břehu jistě prožijete v příjemné pohodě.

2 se v jižní části rekreačního areálu
areál plážových sportů Kristýna - Jih nabízí dva kurty na plážový volejbal, případně plážový fotbal nacházející se v jižní části rekreačního areálu Něco málo z historie: V prostoru rekreačního areálu Kristýna - Jih funguje od roku 1997 hřiště na plážový volejbal, které bylo zřízeno svépomocí členů VK Hrádek n.N. V roce 1998 zde probíhal v letních měsících Kristýna Cup ročník turnaje v plážovém volejbale dvojic, kterého se účastnili volejbalisté z Hrádku nad Nisou a okolí. Před zahájením sezóny 1999 byly provedeny úpravy hřiště - jako odvodnění, doplnění písku na hřiště a úprava okolního prostoru. Finanční prostředky nutné k provedení úprav a na vybavení hřiště získal VK Hrádek n.N. v hlavní míře díky získanému finančnímu příspěvku z Fondu malých projektů Phare CBC, financovaného EU. Tyto úpravy a rozšířená informační kampaň přispěly k popularizaci rekreačního areálu Kristýna v širokém okolí. Další práce byly zahájeny již v roce 2000 a ty pod dokončení zajistily plnou kompatibilitu sportoviště s mezinárodními a oficiálními standardy a po dosažení všech požadovaných parametrů, umožnily oficiální registraci areálu u Asociace Beachvolejbalu ČR. V letošním roce, 2007, probíhá již 10. ročník Kristýna Cup, a odvažujeme se tvrdit, že se v současné době jedná o zavedenou značku s poměrně širokou obecnou povědomostí. Zároveň se díky přeshraniční spolupráci VK Hrádek n.N. a SG Robur Zittau podařilo u veřejnosti etablovat Kristýna Cup jako sportovní podnik s mezinárodní účastí. I v dalších letech hodláme v pořádání turnaje pokračovat a areál nadále vylepšovat.

3 více informací naleznete na www.kristynacup.cz
Podmínky pronájmu: Cena pronájmu je stanovena na 150 Kč za hodinu, kurt na celý den za 1500 Kč. V ceně pronájmu je zahrnuto zapůjčení klíče od areálu, sítě, míčů a údržba hřiště. Pronájem se hradí přímo v Hospodě na Jihu. Za zapůjčení klíče se platí záloha 100 Kč. Uživatelé areálu jsou povinni dodržovat pokyny členů AC Jih VK Hrádek n.N., udržovat pořádek v areálu a vyvarovat se jednání ohrožujícího ostatní uživatele areálu. Užívání areálu je na vlastní nebezpečí, při sportu může dojít ke zranění !!! Kontakty: Martin Rusnák, tel.: Hospoda Na Jihu – manželé Šimáčkovi tel.: více informací naleznete na

4 Pár záběrů z beachvolleybalového areálu

5 HOSPODA NA JIHU Občerstvení a ubytování:
V celém areálu Kristýny je několik možností k občerstvení, domovskou základnou a v těsné blízkosti areálu kurtů se nachází vyhlášená restaurace manželů Šimáčkových. HOSPODA NA JIHU Ubytování je možno zajistit na severní straně areálu a to buďto ve třílůžkových nebo čtyřlůžkových chatkách, rovněž zde lze kempovat ve vlastních karavanech a stanech. Automobily parkují přímo u chatek či stanů. Více informací naleznete na

6 Přístup a poloha: Přístup z jihu (Praha, Mladá Boleslav, Hradec Králové)  je od Turnova přes Liberec do Hrádku nad Nisou. Přístup ze západu (Ústí nad Labem, Děčín) je přes Nový Bor a Jablonné v Podještědí do Hrádku nad Nisou.  Kristýna leží na sever od Hrádku nad Nisou směrem ke státní hranici. Nejsnazší je cesta po silnici č. 271 od Chrastavy podle značení k hraničnímu přechodu. Na poslední křižovatce (kruhový objezd) před hraničním přechodem je značená odbočka ke Kristýně.

7 Těšíme se na Vaší návštěvu...


Stáhnout ppt "Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou"

Podobné prezentace


Reklamy Google