Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Územní studie řešení přeložky silnice I/44 ve vztahu k protipovodňové ochraně obcí na řece Desné, Velké Losiny.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Územní studie řešení přeložky silnice I/44 ve vztahu k protipovodňové ochraně obcí na řece Desné, Velké Losiny."— Transkript prezentace:

1 Územní studie řešení přeložky silnice I/44 ve vztahu k protipovodňové ochraně obcí na řece Desné, Velké Losiny

2 Odbor strategického rozvoje kraje Krajského úřadu Olomouckého kraje pořizuje územní studii (ÚS), která napomáhá řešení protipovodňové ochrany obcí na řece Desné Návrh ÚS koordinuje umístění -2 suchých poldrů -související veřejnou infrastrukturu (silnice I/44, vodovodu, plynovodu a vedení VN)

3 Hlavní výkres - situace

4 Návrh ÚS je vyložen k veřejnému nahlédnutí a prostudování na Obecním úřadě Velké Losiny od 25. dubna do 23. května 2013 a vyložení bude ukončeno veřejnou besedou s občany za účasti projektanta a zástupců pořizovatele, která se uskuteční v tomto kině dne 5. června 2013 v 16,30 hod. a na kterou si Vás tímto dovolujeme pozvat.

5 Zákres do fotografie – pohled od jihu

6 Letecká perspektiva, pohled od severu – I. etapa

7 Zákres do fotografie - pohled od nádraží Detail zákresu

8 Zákres do fotografie – pohledy od hřbitova

9 Připomínky k řešení návrhu územní studie lze uplatnit písemně na adresách Odboru strategického rozvoje kraje Krajského úřadu Olomouckého kraje 779 11 Olomouc, Jeremenkova 40a nebo Obecním úřadě Velké Losiny 788 15 Velké Losiny, Rudé armády 321 do 7. června 2013. Děkujeme za pozornost!


Stáhnout ppt "Územní studie řešení přeložky silnice I/44 ve vztahu k protipovodňové ochraně obcí na řece Desné, Velké Losiny."

Podobné prezentace


Reklamy Google