Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 Zabezpečení kvality revitalizací bytových domů Ing. Simon Palupčík ředitel Úseku certifikace systémů řízení vedoucí Certifikačního orgánu pro certifikaci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 Zabezpečení kvality revitalizací bytových domů Ing. Simon Palupčík ředitel Úseku certifikace systémů řízení vedoucí Certifikačního orgánu pro certifikaci."— Transkript prezentace:

1 1 Zabezpečení kvality revitalizací bytových domů Ing. Simon Palupčík ředitel Úseku certifikace systémů řízení vedoucí Certifikačního orgánu pro certifikaci systémů managementu Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. Úsek certifikace systémů řízení

2 2 Prověřujeme za Vás … Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p., působí v oblasti stavebnictví již více jak 55 let. Našim klientům poskytujeme služby té nejvyšší kvality a potvrzujeme tak pozici leadera v oblasti nezávislé a nestranné certifikace, inspekce a zkoušení. TZÚS není jen synonymem nezávislé a nestranné instituce, ale i synonymem nejlepší praxe ve stavebnictví.

3 3 OSVĚDČOVÁNÍ ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI K PROVÁDĚJÍCÍCH VNĚJŠÍ ZATEPLENÍ BUDOV ETICS Celý systém osvědčování je založen na posuzování odborné způsobilosti prováděných prací přímo na stavbách a stojí na třech hlavních zásadách: 1.Existující platné technické specifikace systémů ETICS, zpracované v souladu se Směrnicí pro stavební výrobky č. 89/106/ES (CPD) spolu s technologickými postupy výrobců, ČSN 73 2901 a dalšími právními předpisy; 2.Audity nezávislými auditory přímo na stavbách; 3.Předem ohlášené i neohlášené kontrolní návštěvy auditorů přímo na stavbě kdykoliv v době platnosti osvědčení.

4 4 Jak je poznáte Seznam osvědčených firem naleznete na www.tzus.czwww.tzus.cz

5 OSVĚDČENÍ O ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI K NÁVRHU A PROVÁDĚNÍ ZABUDOVÁNÍ OKEN A VNĚJŠÍCH DVEŘÍ DO STAVBY DLE TNI 74 6077 DRŽITEL TOHOTO OSVĚDČENÍ PROKAZUJE, ŽE:  Okna a dveře budou navrženy a zabudovány s ohledem na stavbu, použití a typ  Organizace je pod kontrolou kvality práce, kterou prověřuje TZÚS Praha, s.p.  Organizace usiluje o maximální spokojenost zákazníků 5

6 6 Děkuji za pozornost palupcik@tzus.cz 602611272 Podrobné informace o našich produktech a činnosti jsou uvedeny na www.tzus.euwww.tzus.eu Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. Úsek certifikace systémů řízení


Stáhnout ppt "1 Zabezpečení kvality revitalizací bytových domů Ing. Simon Palupčík ředitel Úseku certifikace systémů řízení vedoucí Certifikačního orgánu pro certifikaci."

Podobné prezentace


Reklamy Google