Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Inovace pro demenci v podunajském regionu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Inovace pro demenci v podunajském regionu"— Transkript prezentace:

1 Inovace pro demenci v podunajském regionu
KONFERENCE “ŽLUTÝ LIST” INDEED Inovace pro demenci v podunajském regionu Projekt spolufinancovaný Evropskou unií INDEED Project Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

2 INDEED Hlavní mezery v péči o demenci v podunajském regionu:
KONFERENCE “ŽLUTÝ LIST” Česká republika, Praha, Klecany, Topolová 748, | 4. dubna 2019 Inovace pro demenci v podunajském regionu. INDEED Project | INDEED Hlavní mezery v péči o demenci v podunajském regionu:   Nedostatek znalostí a dovedností příslušných profesních skupin (všeobecní lékaři, ergoterapeuti, fyzioterapeuti, lékárníci)   Nedostatek vzájemného porozumění, spolupráce a koordinace mezi těmito skupinami   Nedostatek specifických zařízení pro demenci (např. denní stacionáře, jednotky zvláštní péče) Zdroj: Mehrabian et al., Neuropsychiatr Dis Treat (v tisku) Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

3 INDEED Demence – priorita v zdravotní péči! Vize
KONFERENCE “ŽLUTÝ LIST” Česká republika, Praha, Klecany, Topolová 748, | 4. dubna 2019 Inovace pro demenci v podunajském regionu. INDEED Project Vize Demence – priorita v zdravotní péči! Podpořit péči o demenci v podunajském regionu a přispět k realizaci národních strategií zaměřených na zlepšení kvality života lidí s demencí a jejich pečovatelů. Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

4 INDEED Strategie VZDĚLÁVÁNÍ SPOLUPRÁCE ŠKOLENÍ
KONFERENCE “ŽLUTÝ LIST” Česká republika, Praha, Klecany, Topolová 748, | 4. dubna 2019 Inovace pro demenci v podunajském regionu. INDEED Project Strategie Mezioborové vzdělávací programy zaměřené na instituce Podpora spolupráce v péči o demenci Obchodní poradenství pro podnikatele a startupy VZDĚLÁVÁNÍ SPOLUPRÁCE ŠKOLENÍ Profesní organizace, vzdělávací instituce, zdravotní a ošetřovatelské školy Komunitní služby, pečovatelské centry, pacientské organizace Obchodní školy, soukromé podniky, obchodní komory Zdravotní a sociální úřady, orgány veřejné správy, ministerstva, pojišt’ovny Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

5 INDEED Internetové stránky projektu INDEED
KONFERENCE “ŽLUTÝ LIST” Česká republika, Praha, Klecany, Topolová 748, | 4. dubna 2019 Inovace pro demenci v podunajském regionu. INDEED Project Internetové stránky projektu INDEED INDEED – Newsletter Nabízíme vám možnost přihlásit se k odběru „novinek“ ve formě anglicky psaného Newsletteru. Zájemci, prosím, hlaste se Janě Adámkové. Děkujeme.

6

7


Stáhnout ppt "Inovace pro demenci v podunajském regionu"

Podobné prezentace


Reklamy Google