Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NAJDI CESTU Orientace v prostoru.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NAJDI CESTU Orientace v prostoru."— Transkript prezentace:

1 NAJDI CESTU Orientace v prostoru

2 Jaká barva šipky dovede holčičku ke klukovi?

3 Kterou cestou holčička v pokoji rozsvítí?

4 Pomoz klukovi najít cestu ke sporáku.

5 Která cesta nevede nikam?

6 Pomoz klukovi najít cestu k poličce.

7 Kterou konvičku dovede cesta k orchideji?

8 Použité odkazy VLASTNÍ ZDROJ

9 Metodický pokyn Integrovaný blok: ORIENTACE V PROSTORU, BARVY…)
Popis Orientace v prostoru, poznávání barev Očekávání a cíle Rozvoj zrakového vnímání Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Strana 2,Jaká barva šipky dovede holčičku ke klukovi? (modrá, na špatné odpovědi přilétne žlutý kříž) 3,Kterou cestou holčička v pokoji rozsvítí? (modrá, na špatné odpovědi přilétne žlutý kříž) 4, Pomoz klukovi najít cestu ke sporáku. (růžová, na špatné odpovědi přilétne žlutý kříž) 5, Která cesta nevede nikam? (zelená, na špatné odpovědi přilétne žlutý kříž) 6, Pomoz klukovi najít cestu k poličce. (modrá,) 7, Kterou konvičku dovede cesta k orchideji? (modrá) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Práce s didaktickým kufříkem KUMUČ
PROCVIČOVÁNÍ BAREV NA MT Z KUMUČE KRESLENÍ VLASTNÍCH LABYRINTŮ NA MT Z KUMUČE Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Prvky polytechnické výchovy
Poznávací schopnosti Orientovat se v prostoru i v rovině Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

14 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "NAJDI CESTU Orientace v prostoru."

Podobné prezentace


Reklamy Google