Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Exotická zvířata se stejnou hláskou na začátku

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Exotická zvířata se stejnou hláskou na začátku"— Transkript prezentace:

1 Exotická zvířata se stejnou hláskou na začátku
SEZNAMOVÁNÍ S EXOTICKÝMI ZVÍŘATY, Rozvoj slovní zásoby

2

3

4 Použité odkazy Vlastní zdroje

5 Metodický pokyn Integrovaný blok: vnímání
Popis Děti na snímku přiřazují zvířátka se stejným písmenem na začátku slova Očekávání a cíle Zvýšení pozornosti, soustředěnosti a paměti Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Na snímku děti za pomocí pera (součást programu PowerPoint) spojují zvířátka se stejnou hlásku na začátku slova Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Prvky polytechnické výchovy
Řešit problémy, úkoly a situace, myslet kreativně Postupovat a učit se podle pokynů a instrukcí Prožívat radost ze zvládnutého a poznaného Porozumět slyšenému Vyčlenit hlásku na počátku a na konci slova Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Exotická zvířata se stejnou hláskou na začátku"

Podobné prezentace


Reklamy Google