Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vánoční pečení Bc. Barbora Haslová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vánoční pečení Bc. Barbora Haslová."— Transkript prezentace:

1 Vánoční pečení Bc. Barbora Haslová

2 Jaké náčiní potřebujeme?
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Z jakých přísad připravíme těsto?
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 V jakém pořadí budeme postupovat?
Ve dvojicích – nápodoba výroby těsta a pečení. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Použité odkazy Vlastní zdroje
OPENCLIPS. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: OPENCLIPS. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: CPINOB. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: LESLIEANNELIESE. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: va%C5%99en%C3%AD OPENCLIPS. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: NEMO. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: PUBLICDOMAINPICTURES. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: / KIMLANGOS. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: ov%C3%A1ln%C3%BD / BYKST. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: MARKUSSPISKE. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: KAZ. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: STEVEPB. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: / AJOHEYHO. pixabay.com [online]. [cit ]. Dostupný na WWW:

6 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho tělo
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje tři pracovní listy s jednoduchým interaktivním úkolem. Očekávání a cíle Dítě se orientuje v použití správných pomůcek, chápe výrobní postup pečení perníčků. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Práce s interaktivním výukovým materiálem
2. a 3. snímek – děti vybírají pomocí lišty pera správný obrázek 4. snímek – děti určují správný postup – řazení obrázků, děti ve dvojicích napodobují výrobu těsta a pečení Využití KUMUČE – děti si na magnetickou tabulku namalují perníček a ozdobí ho magnety. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Rozpoznání odlišností v detailech Rozlišení podstatných a nepodstatných předmětů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Vánoční pečení Bc. Barbora Haslová."

Podobné prezentace


Reklamy Google