Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lesy Kontrolní úkol je zaměřen na vlastníky nebo uživatele lesů v souvislých lesních porostech o celkové výměře vyšší než 50 hektarů. Cílem kontroly je.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lesy Kontrolní úkol je zaměřen na vlastníky nebo uživatele lesů v souvislých lesních porostech o celkové výměře vyšší než 50 hektarů. Cílem kontroly je."— Transkript prezentace:

1 Lesy Kontrolní úkol je zaměřen na vlastníky nebo uživatele lesů v souvislých lesních porostech o celkové výměře vyšší než 50 hektarů. Cílem kontroly je prověřit: opatření pro včasné zjištění požáru v lesích a proti jeho rozšíření pomocí hlídkové činnosti s potřebným množstvím sil a prostředků vytváření podmínek pro hašení požárů při zajištění dostupnosti zdrojů vody určených k hašení požárů Stanovení podmínek požární bezpečnosti pro pálení klestu a dřevních zbytků

2 Lesy Vlastníkům rozeslán dopis, kterým bylo zjišťováno:
Řídíte hospodářkou činnost jako vlastník lesa na těchto pozemcích sám nebo prostřednictvím jiných právnických nebo podnikajících fyzických osob (např. lesní společnosti – uveďte prosím případně název a kontakt)? Pokud hospodaří na Vašich lesních pozemcích jiné právnické nebo podnikající fyzické osoby, nesou za provozování těchto činností plnou odpovědnost včetně zabezpečení požární ochrany? Nachází se na lesních pozemcích ve Vašem vlastnictví zdroje požární vody určené v Nařízení kraje 1/2014 (nařízení je přílohou tohoto dopisu)?

3 Lesy Na základě poskytnutých informací bude provedena kontrola v tomto rozsahu: opatření pro včasné zjištění požáru v lesích a proti jeho rozšíření pomocí hlídkové činnosti s potřebným množstvím sil a prostředků požární ochrany (v době zvýšeného nebezpečí vzniku požáru) - § 7 odst. 2 zákona o PO vytváření podmínek pro hašení požárů při zajištění dostupnosti zdrojů vody určených k hašení požárů - § 5 odst. 1 písm. b) zákona o PO stanovení a dodržování podmínek požární bezpečnosti při používání otevřeného ohně k likvidaci klestu a dřevních zbytků po těžbě dřeva - § 6 odst. 1 písm. b) zákona o PO


Stáhnout ppt "Lesy Kontrolní úkol je zaměřen na vlastníky nebo uživatele lesů v souvislých lesních porostech o celkové výměře vyšší než 50 hektarů. Cílem kontroly je."

Podobné prezentace


Reklamy Google