Ženatí muži jdou na ryby. Po hodině, je slyšet následující rozhovor...

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POLOVODIČE SVĚT ELEKTRONIKY.
Advertisements

Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
 (asi 1250 – 24. srpna 1290)  nejvýznamn ě jší p ř edstavitel krumlovské v ě tve č eského šlechtického rodu Vítkovc ů  druhorozený syn Budivoje z Krumlova.
Metrické vlastnosti.  Odchylka dvou r ů znob ěž ných p ř ímek je velikost ka ž dého z ostrých nebo pravých úhl ů, které p ř ímky spolu svírají. • (R.
Základní škola Krátká 676 v Klášterci nad Oh ř í ud ě luje DIPLOM Jan ě Zr ů stkové za 1. místo ve školním kole Olympiády z č eského jazyka Mgr. Jana Dimunová.
Ekologický seminá ř (7.ro č ník + 6.A) Hledání bod ů Kolumba (
Dobrý den, vítám vás u po ř adu Vodní sv ě t. Jelikož m ů j partner na uvád ě ní po ř adu ješt ě zatím nedorazil budu si muset poradit sama, pokud nep.
Krátký film TRUTNOV a.s. Uvádí.
Odměna za velmi dobrou práci Pozvánka na velikonoční dovolenou od (Plavky nejsou za pot ř ebí, koneckonc ů jsme mezi námi)
Milé kolegyn ě, milí kolegové, j ako ka ž dý rok vás zveme na dovolenou.
Milé kolegyn ě, milí kolegové, Jako ka ž dý rok vás zve ř editelství firmy na velikonoční dovolenou od (Plavky nejsou za pot ř ebí, koneckonc.
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
Příběh o chudé dívce, která ke štěstí přišla…
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb. Odhaduje se že.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a za č al hrát na housle. B ě hem 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha.
N ě co pro úsm ě v – fotografie Upravil: s.m.. č arod ě jnice.
Richard Liška Jan Bo č ek.  Tu čň ák je pokrytý pe ř ím, které mu ve studené vod ě slou ž í jako potap ěč ský neoprén  Kdy ž je tu č nák ů m zima tak.
Mgr. Michal Oblouk PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ ŘEČ. PŘÍMÁ ŘEČ reprodukuje to, co n ě kdo ř ekl nebo si myslel, p ř ímo, doslova obsahuje č asto oslovení osoby, ke.
R O S T I S L A V P O S P Í Š I L H U D E B N Í C I, P T Á Č N Í C I A K R A J I N Y l i s t o p a d G a l e r i e A v i a t i k.
Žena (návod pro muže).
ŽIVOT VE STŘEDOVĚKU Vlastivěda pro 4. ročník Gabriela Mikulková 2011.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Chci abys přišla na oslavu,která se bude konat příští týden.Jsi zvána ke mne domů,mrkni se na snímky,kde se dozvíš podrobnosti. Už se na Tebe těším –Eva.
Č ím se zabývám ve volném č ase Já se ráda ve volném č ase zabývám tím, ž e kreslím na malí ř ském stojanu, hraju na po č íta č i a ráda chodím na krou.
Konverzace: Který měsíc se vám líbí a proč?. Kolja 3 Otázky a film.
Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.
DEX (alias Alf) … aneb má cesta z útulku Kralupy nad Vltavou do nového domova.
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Jak úžasná 1. Jak úžasná musí ta láska být,
Automatická presentace se zvukem
Víte, kdo já jsem? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Já jsem ta, se kterou žijete celý den.
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
Hlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katka Nosková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
Delfín obecný.
-Dalším hr ů zostrašným místem je práv ě „uli č ka smrti“ -Pro č zrovna „uli č ka smrti“? -Šlo o to, ž e z podzemní místnosti vyšla nap ř. č ty řč.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Pro 5. ro č ník základní školy 2. č ást – písmo a obrázek Základní škola Nový Jičín, Komenského 68, příspěvková organizace EU – OPVK 1.4. – Inovativně.
Dobrodru ž ství za č alo a my jsme se poprvé podívali na hotel Mosta ř, kde jsme m ě li bydlet celé t ř i dny.
Holasovice - Velké Heraltice Jak jsme prohráli …
BALETBALET Photo by:
Sešívaný. Sakra, to je dřina Krmení miminek.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. AUTOR: Mgr. Vlasta Geryková VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Zeměpis_20_Časová pásma.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
Nosorožec dvourohý  Nosorožec se jeden druhému spíš vyhýbají, proto spolu ani moc „nemluví“. Samci na sebe výhr ů žn ě funí nebo frkají. Zvuky, které.
„Otec Vlasti“ Karel IV.. Obsah Život a smrt Manželky Stavby Území.
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
Příběh 2 oblázků s obrázky z Číny!
PSYCHOHRÁTKY 02.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Ukázky lidových pohádek, práce s texty pohádek.
Ženatí muži jdou na ryby. Po hodině, je slyšet následující rozhovor...
Hry.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
ZE ŽIVOTA...
Co je tvoje....
zapni zvuk a klikni si dál
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.16_Hádanky_a_křížovky.
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Také trochu snění v odpočinku
Co je tvoje....
Transkript prezentace:

Ženatí muži jdou na ryby. Po hodině, je slyšet následující rozhovor...

Vy si nedovedete představit co já jsem měl za potíže, abych mohl jít na ryby! Musel jsem manželce slíbit, že příští týden natřu celý barák. Ihr habt keine Ahnung, was ich alles versprach um dieses Wochenende Fischen gehen zu können.. Ich versprach meiner Frau am nächsten Wochenende das ganze Haus zu streichen.

Já jsem musel slíbit udělat bazén a ještě se skleněnou Das ist gar nichts. Ich musste versprechen eine neue Terrasse für das Schwimmbassin inklusive seinem Regen-Glasdach zu bauen No a co… Já jsem musel slíbit udělat bazén a ještě se skleněnou střechou aby na dámu nepršelo kyž si plave

Já jsem musel slíbit namontovat celou novou kuchyni Na co si stěžujete?… Já jsem musel slíbit namontovat celou novou kuchyni se všemi elektryckými přístroji Mann ihr klagt für nichts! Ich musste versprechen eine komplett neue Küche samt elektrischen Geräten zu montieren

¿ ?

Neřekl jsi ani slovo o nějakých slibech za tenhle víkend! Na a co ty?… Neřekl jsi ani slovo o nějakých slibech za tenhle víkend! Chceš tím říct, že jsi nemusel nic slíbit ?! Und Du hast kein Wort über dein Versprechen gesagt für dieses Wochenende! Du willst nicht sagen das Du nichts versprochen hast

fischen oder Sex? Já jsem postavil budík na půl šesté a když Ich habe den Wecker um 5.30 Uhr gestellt und als er läutete, habe ich meiner Frau ins Ohr geflüstert..... fischen oder Sex? Já jsem postavil budík na půl šesté a když dozvonil, šeptnul jsem manželce do ucha… Na ryby nebo sex ?

Oblíkni si teplé prádlo !!! ... a ona jen zasyčela. Oblíkni si teplé prádlo !!! und Sie antwortete. ¡¡Zieh dich warm an!!