Financování sociálních služeb pro města a obce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
III. výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb ČR
Advertisements

Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Česká asociace adiktologů
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Program dnešního setkání OPS ( )
Kongresové dny Brno 2010 Asociace výchovných poradců / - založena v červnu 2005 jako Asociace školských poradců díky spolupráci s časopisem.
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace, Husova 283 Projekt“ Rozvoj dalšího vzdělávání - nový úkol pro školy“
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Registr klinických laboratoří Seminář pro registrované laboratoře Lékařský dům, Praha 5. dubna 2007 Bilyk I., Sedláková J.
Závěrečná konference k projektu
Jak připravit town- twinningový projekt v rámci programu Evropa pro občany Gabriela Hermannová.
Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
Proč být členem profesní tlumočnické organizace?
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
Příspěvek na péči z pohledu poskytovatele sociální služby
Profesionální pečovatelé Registrační číslo: CZ.1.04/5.1.01/ Projekt mezinárodní spolupráce Charit z ČR, Slovenska a Německa –
Projekt Optimalizace sítě zdravotních a sociálních služeb MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ červen 2011.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.
Konference pro ředitele a ekonomy 2014, Praha. Kulatý stůl s GŘ ÚP problematika v kontextu poskytování sociálních služeb Praha, Alzheimerova.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
1 Cyklus konferencí a seminářů pro nelékařské zdravotnické obory v rámci projektu MZ ČR RNDr. Martin Kalina, Ph.D. Manager Aesculap Akademie B. Braun Medical.
1 KVALITA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Ostrava, Příspěvek na péči aktuálně Praha, Konference a setkání sekce ambulantních služeb Praha,
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
K RAJSKÁ RADA M ORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Zpráva o činnosti pro Krajskou konferenci Ostravě 20.října 2015.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
Domněnka Pavla Pěnkavy Na počátku:  jak se identifikovat  jak se sdružovat  jak na sobě pracovat  jak se posilovat  jak se chránit  jak se prezentovat.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
Příležitosti a rizika profesní komory pro sociální pracovníky v sociálních službách Presentace pro seminář Výboru pro sociální politiku PČR Daniela.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
APSS ČR – Ústecký kraj Krajská síť poskytovatelů sociálních služeb
Veřejné opatrovnictví: Zkušenosti a pohled obcí
Společné setkání „minitýmů“
Občanské sdružení ProCit, z. s
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
Sociální práce TEĎ a TADY II
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Konzultační proces k tématu „Nová „druhologie“ sociálních služeb a souvisejících konceptů změn“ Chotoviny, květen, 2014 Mgr. Jan Vrbický.
Informace o činnosti APSS ČR
Ing. Stanislava Správková
KONFERENCE PRO ŘEDITELE A EKONOMY POSKYTOVATELŮ SOCILNÍCH SLUŽEB
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR
Seminář P-KAP a EQAVET k Vyšším odborným školám Ing
Alzheimerova choroba a sociální služby
Transkript prezentace:

Financování sociálních služeb pro města a obce Praha 17.září 2015 Ing. Jiří Horecký, Ph.D, MBA, prezident APSS ČR

www.apsscr.cz APSS ČR Sdružuje 981 registrovaných poskytovatelů soc. služeb Sdružuje přes 2 345 registrovaných služeb 6 odborných sekcí (terénní služby, ambulantní služby, azylové domy, nízkoprahová zařízení, adiktologické služby, korporátní poskytovatelé soc. služeb) Profesní svaz zdravotnických pracovníků v sociálních službách, Profesní svaz sociálních pracovníků v sociálních službách

KONFERENCE A AKCE v roce 2015 VII. výroční kongres poskytovatelů sociálních služeb Tábor 8.- 9.října 2015 Dvoudenní seminář pro ředitele, Sepetná, 26.–27. listopadu 2015 Právní minimum pro management sociálních služeb - II. běh prosinec 2015 – březen 2016 Seminář pro ředitele a ekonomy, Praha, 12. ledna 2016 Demence v ČR, Praha, 19. ledna 2016 Pokojné umírání, Liberec, duben 2016 Sociální služby v Evropě, České Budějovice 24.- 25.května 2016 Plánované konference v roce 2016

DEMENCE V OBRAZECH UNIKÁTNÍ SEMINÁŘ Seminář je určen všem, kteří pracují s lidmi trpícími demencí. Pomůže lépe pochopit jejich svět . Naučí, jak lépe komunikovat. Seminář připravíme pro vaše zařízení na klíč. Objednávka a informace: institut@apsscr.cz

Aktuální nabídku seminářů najdete vždy na www.institutvzdelavani.cz. Kontaktní údaje Institutu vzdělávání APSS ČR Vančurova 2904 390 01 Tábor tel. 381 213 332, provolba 3 Kurzy : akreditované, otevřené, do zařízení na klíč, osvědčení + kredity pro zdravotnické pracovníky Kontaktní osoby: Mgr. Magda Dohnalová, Mobil: + 420 724 940 126, e-mail: institut@apsscr.cz Anna Březinová, DiS. Mobil: + 420 607 056 211, e-mail: administrativa@apsscr.cz

ODBORNÉ ČASOPISY Listy sociální práce Sociální služby

PROFESNÍ SVAZ SOCIÁLNÍCH PRACOVNÍKŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Předsedkyně Ing. Daniela Lusková, MPA Místopředseda Mgr. Petr Hanuš Místopředseda Mgr. Bc. Andrea Tajanovská, DiS. Výhody členství: Listy sociální práce zdarma Informace o novinkách v řešené oblasti nejméně 2x ročně na Váš e-mail Zvýhodněné účastnické poplatky na vzdělávací akce, kulaté stoly, semináře, konference, Kazuistický seminář – Praha, 19.5.2015 Roční poplatek 290 Kč Počet členů svazu k dnešnímu dni: 262

Odborná literatura APSS ČR

www.apsscr.cz www.tyden-socialnich-sluzeb.cz www.registrodborniku.cz www.znackakvality.info www.institutvzdelavani.cz www.profesnisvaz.cz www.stastne-stari.cz www.pecovatelky.info www.socialnisluzby.eu