Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Advertisements

1. Láska, kterou Ježíš dává do srdcí věrným svým, láska je, jež neustává, láska k dobrým i zlým, láska, kterou žádná bouře nemůže uhasit, láska mocná jako.
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
Výuková podpora pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami
Slova Květiny.
Bezpečnost na internetu
PSYCHICKÉ STAVY.
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
MOUDRA.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
MS WORD I. ZÁKLADNÍ EDITACE TEXTU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu.
Práce se soubory a OchraNA OSOBNÍCH DAT
Člověk se nědy zeptá proč...???
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
N.Geisler, F.Turek: I Don't Have Enough Faith To Be an Atheist Co je pravda aneb Důvody, které mne vedou k víře, že existuje Bůh.
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_03.
Nebezpečí na Internetu
Vypráví se vtip: Katecheta se zeptá dětí v náboženství: „Děti je to chlupaté, má to dlouhý ocas a skáče to po stromě, co je to?“ Malý Jenda se ujme.
Praha 5/2014 Fórum prevence dětské nadváhy a obezity.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
ZDRAVĚ A BEZPEČNĚ S počítačem patrně strávíš velkou část života. Proto je třeba se u něj umět správně a bezpečně chovat. Je důležité vědět, jak chránit.
TEST - JAK BEZPEČNĚ NA INTERNETU. : Pokud mě někdo požádá na chatu o sdělení adresy a telefonu A pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje B pošlu mu je,
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Zájmena Druhy zájmen 6. ročník.
Kyberšikana Cyberbulling.
Clovek se nekdy pta proc...???
GAY Tep - Gay klub Teplice
Karolinka-město ve kterém žiji
Bezpečnost na internetu
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Jak na bezpečný internet?
závislost na internetu
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Kyberšikana Denisa Opatrná ČJL+AJ. Centrum pro rodiče a děti Google  Je dostupné na
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
Inf Bezpečný počítač.
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
Slova Květiny.
HLEDÁNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Lineární rovnice Druhy řešení.
VY_32_INOVACE_22_Sociální_sítě
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
DRUHY ZÁJMEN Mgr. Michal Oblouk.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
VY_32_INOVACE_06_SLOVNÍ DRUHY_ZÁJMENA 1
ANOTACE Objasnit žákům co je šikana,
Drogy dnešní doby Študáci.
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Řekli – 12.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
AUTOR: Mgr. Dobroslava Martínková NÁZEV: VY_32_INOVACE_ČJ3_11_Zájmena
Naše zkuše- nosti: #12 Co je tajemstvím pravé radosti? Větší
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov

Co si představíme pod pojmem identita?

Je důležité poznat v sobě sám(a) sebe. Ukazuje ostatním, kdo jsme a že jsme jedineční, že nemůžeme být někým jiným. Žádný člověk se nemůže přizpůsobit společnosti bez kontaktu s druhými lidmi. Proto, aby se za nás nikdo nevydával a nepoužíval naše údaje. Je to naše soukromí. Protože, když ji nebudeme znát, nebude nás znát nikdo ani my sami Protože je to naše vizitka na internetu. Proč je naše identita důležitá?

Když nás někdo začne sledovat až příliš musíme si identitu změnit kvůli našemu bezpečí. Při práci s internetem si musíme dávat bacha na osobní údaje při hraní her a aktivitách na internetu. Když provedeme vážný zločin, musíme dezertovat a samozřejmě změnit své dokumenty a identitu, pro další žití psance v normálním tragikomickém životě… :-) Když ti někdo stolkuje internetový stránky, často je lepší si všechny svoje údaje smazat nebo změnit, snažit se moc sociální sítě nepoužívat a věnovat se jiným činnostem. Není to dobré. V případě, když potkáme cizího člověka a chce znát naše jméno nebo něco podobného a nejsme si jisti, jestli to máme říct je občas dobré říci něco jiného než je pravda:) Proč je dobré měnit naší identitu? A kdy?

To je naše identita