7. 5. 2004 GISáček 2004 Jiří Caudr Internetové řešení evakuačního plánu města Olomouce evakuační plán Vedoucí práce: Doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Advertisements

Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
Bakalářská práce Bytová výstavba v České republice 2004/2005 Michal Blažej VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ – TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA INSTITUT GEOINFORMATIKY.
Útvar krizového řízení
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Moderní způsob zjišťování postojů veřejnosti k veřejné hromadné dopravě osob Ing. Zdeněk Strádal.
Spolupráce s o.s.Rytmus a pracovní rehabilitace Karel Doležal.
Cvičení složek IZS „KV Aréna“
Google Earth (Google Maps)
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
úřad územního plánování
Autor: Miroslav VÁLEK, Horní Bečva 2008 Vedoucí práce: Prof. RNDr. Vít Voženílek,CSc Univerzita Palackého v Olomouci / Přírodovědecká fakulta / Katedra.
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013.
KONFERENCE „MÍRA REGULACE V ÚZEMNÍCH PLÁNECH VE STŘEDOEVROPSKÉM PROSTORU“ ČESKÝ TĚŠÍN 8. A ING. ARCH. PETR GAJDUŠEK.
Spolupráce Středočeského kraje s mikroregiony Mgr. Kateřina Štětinová Odbor regionálního rozvoje
Evakuace Pardubice IKM VŠE Praha MUDr. Alena Váňová.
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
Geoaplikace roku Čtvrtý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je mimořádně zaměřen na praktické uplatnění.
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
1 Zaměstnávání zahraničních občanů na území České republiky Věra Kolmerová vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti EURES manažer Praha – MPO,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Dosavadní zkušenosti s obdobnými.
Současnost a budoucnost služeb ISKN ČÚZK pro oblast veřejné správy ISSS 2006 Hradec Králové, 3. a 4. dubna 2006 Roman Kamarýt, NESS Czech Ředitel divize.
INSPIRE Stav a výhled.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Prostorové strategické plánování a udržitelný rozvoj.
Zpracování záznamů GPS dispečerských vozů DPO Vedoucí projektu : doc. Ing. Petr Rapant, CSc. Zpracovává : Radim Balon, G363 Vysoká škola báňská – Technická.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
Pagination pro formuláře ASP.NET Petr Jelínek Vedoucí práce Ing. Václav Novák, CSc.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Využití registru sčítacích obvodů ČSÚ pro lokalizaci subjektů na úřadech práce Vedoucí projektu: doc.Dr.Ing. Jiří Horák Konzultant projektu: Ing. Libor.
Vývoj aplikace pro navigaci v Porubském areálu VŠB-TU Ostrava
Název projektu Tvorba a realizace kurzů v rámci celoživotního vzdělávání rozšiřujících kvalifikaci v oblasti speciální pedagogiky Tento projekt je spolufinancován.
INTERNETOVÉ ŘEŠENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Vedoucí práce: doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc. Univerzita Palackého v Olomouci Přírodovědecká.
Digitální mapa veřejné správy - DMVS.  Memorandum  o spolupráci, přípravě a realizaci projektu DMVS podepsáno na ČÚZK  Ministerstvo vnitra,
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
Návrh a implementace algoritmů pro údržbu,
Městská cyklonavigace Filip Šamánek Petr Kalivoda.
Zpřístupnění geodat v rámci veřejné zprávy prostřednictvím Webových mapových služeb (WMS) Josef Havaš, INTERGRAPH ČR.
INFORMAČNÍ SYSTÉM GEOLOGICKÝCH SBÍREK
Portál územního plánování v praxi
PODPORA SPECIFICKÝCH SKUPIN OBČANŮ PŘI MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTECH Magistrát města Olomouce Odbor ochrany.
Krizová krevní politika ČR. V České republice je problematika zajištění dodávek transfuzních přípravků řešena ve spolupráci resortů zdravotnictví a obrany.
Pracovníci ve zdravotnictví a řídící pracovníci ve zdravotnictví - resortní analýza potřeb pracovníků jednotlivých profesí a oborů s výhledem do roku 2015.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Územní identifikace a adresy v RÚIAN Jiří Formánek.
VLIV DOPRAVNÍHO CHOVÁNÍ OBYVATEL NA KVALITU ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Lenka ZAJÍČKOVÁ, Jaroslav BURIAN, Vít VOŽENÍLEK GIS v plánování.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pocitové mapy Jiří Pánek // Katedra rozvojových studií PřF UP Olomouc //
CHAPS spol. s r.o. Bráfova Brno Tel.: Fax: Internet:
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Projekt ESF Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava, Michal Uhlař 1Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality.
Individuální projekt OP VVV
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Jak na transformaci aneb ‘Co jsme se naučili’
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
mapový aplikační server
MOŽNOSTI ŘEŠENÍ NEDOSTATKU PARKOVACÍCH MÍST PRO NÁKL. AUTOMOBILY
MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY
Rozvoj GIS na Karlovarském kraji
RNDr. Vladimír Krajčík Ph.D.
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Ing. Patrik Horažďovský Ing. Martin Heindl
Krajský metodický kabinet Informačních a komunikačních technologií
Územní systém ekologické stability (ÚSES) krajina v územním plánování Informace z metodické porady MŽP s krajskými úřady porada KrÚ JMK s ÚÚP JMK
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Transkript prezentace:

GISáček 2004 Jiří Caudr Internetové řešení evakuačního plánu města Olomouce evakuační plán Vedoucí práce: Doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc.

GISáček 2004 Jiří Caudr Co nás čeká Zadání Technické řešení Popis aplikace Ukázky praktického využití

GISáček 2004 Jiří Caudr Zadání Zásady pro vypracování dynamická aplikace internetové řešení při plánování evakuace i v průběhu podklad pro krizové manažery informační zdroj obyvatel města

GISáček 2004 Jiří Caudr Technické řešení Spolupráce tří subjektů metodika KGI UP, know-how MmOl a technologické zázemí Espace velké zkušenosti s MoNETem otevřenost systému pro nové funkce „customizovatelnost“

GISáček 2004 Jiří Caudr Podkladová data počty obyvatel (Registr obyvatel) geometrie komunikací + kvalita geometrie evakuačních shromaždišť (zastávky hromadné dopravy) geometrie evakuačních center (školy) (prvky zajímavé počtem osob – úřady, zaměstnavatelé, supermarkety, kina...) Žádné výjimečné požadavky

GISáček 2004 Jiří Caudr Popis aplikace manažerská uživatelská

GISáček 2004 Jiří Caudr Popis aplikace Manažerská úroveň „desktop“ řešení určení postiženého území evakuační statistika shromažďování osob na zastávkách evakuace shromaždišť do evakuačních center hledání optimální trasy pro přesun

GISáček 2004 Jiří Caudr Popis aplikace Uživatelská úroveň webová aplikace jen prohlížení ohrožená oblast spádové oblasti pro jednotlivá shromaždiště seznamy ulic a jejich shromaždišť

GISáček 2004 Jiří Caudr Ukázky

GISáček 2004 Jiří Caudr Děkuji za pozornost … a ptejte se!