Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zpřístupnění geodat v rámci veřejné zprávy prostřednictvím Webových mapových služeb (WMS) Josef Havaš, INTERGRAPH ČR.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zpřístupnění geodat v rámci veřejné zprávy prostřednictvím Webových mapových služeb (WMS) Josef Havaš, INTERGRAPH ČR."— Transkript prezentace:

1 Zpřístupnění geodat v rámci veřejné zprávy prostřednictvím Webových mapových služeb (WMS) Josef Havaš, INTERGRAPH ČR

2 GeoMediaWebMap Web Services –Obsahuje set Web Services Web Map Service (WMS) - podle OGC Web Feature Service (WFS) - podle OGC Prostorová analýza, Trasování, Geokódování –Příprava pro integraci s uživatelskými aplikacemi a daty Desktop nebo web Desktop App Desktop App WebMap Data Web Services Desktop App Web App

3 Outsourcing mapových služeb v územním plánování Cíle: Uložení stávajících datových podkladů do DB Zavedení symboliky pro jednotlivé tematické vrstvy (100+)Limitů využití území. Publikace geodat prostřednictvím Internetu formou Webových Mapových služeb podle standardů OGC. Instalace a optimalizace tenkého klienta pro práci s daty limitů využití území a podkladovými daty (orthofotomapy, správní členění, podkladové rastrové ekvivalenty map v měřítku 1:25 000, respektive 1:10 000, rastrová varianta UPD města). Prezentace koncové aplikace v prostředí Internetu s možností autorizace a omezení přístupu podle uživatelů (Kraj – obce – veřejnost). Plně jako služba!

4

5

6

7

8 DB dotaz a jeho zobrazení v mapovém okně

9 METADATA k limitům

10 Otevřený WMS = otevřená volba klienta Připojení pomocí URL

11

12 Zpřístupnění územních plánů obcí

13 Včetně „tlustého klienta“ – dle uživatele

14


Stáhnout ppt "Zpřístupnění geodat v rámci veřejné zprávy prostřednictvím Webových mapových služeb (WMS) Josef Havaš, INTERGRAPH ČR."

Podobné prezentace


Reklamy Google